Bbp Genel Başkanı Kayseri'de

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu devlete kılıç çekenlerin başlarının önüne düşürülmesi gerektiğini söyledi.

  Kayseri ' de gerçekleştirilen bir derginin ödül törenine katılan BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu , AK Parti Kayseri milletvekilleri Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya ' nın da bulunduğu salonda açıklamalarda bulundu . Genel Başkan Topçu açıklamasında , Çanakkale , Sakarya , Dumlupınar ve Anafartalar ' da düşmanın sonu ne olduysa terör örgütünün de sonunun o olacağının söyledi . Topçu , " Bu millet bir ve beraber yürüyecektir . Bırakın şu ittirip kalktırmayın da bir araya gelin . Şu Amerika Birleşik Devletleri ' ne ( ABD ) , şu
Avrupa Birliği ' ne ( AB ) , şu İsrail ' e gerekeni yapın . Yoksulluk diz boyu , sesimiz çıkmıyor . Yüzde 11 , 7 büyüdük deniyor . Emekliler çiftçiler , büyüdük mü o kadar? Şu dökülen kanlara analar artık sabredemiyor . Çare olun , çare . Ulaşamadığın karakolları ne diye tutuyorsun orada? Devlete kılıç çeken başı önüne düşürün " ifadesini kullandı .

" TERÖR İRADEYLE ÇÖZÜLÜR "
BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu konuşmasında dik ve iradeli olunması gerektiğinin altını çizerek , " Nasıl Başbakan bir ' One minute ' dedi tüm ülke ayağa kalktı . İşte bunun gibi büyük Türk Milleti irade bekliyor . Millet olarak iradeli durmayı gösteren bir temsilcinin arkasında dururuz . Terör örgütü konusunda gelinen noktada artık iktidarı ile muhalefeti ile meclisten yaptırım bekliyor bu millet . 8 yıldır iktidardaysanız bunu çözün , milletin meselelerine çare olun . İrade olunca terörün sonu gelir " diye
konuştu .
" Konya ' da , Çorum ' da ve Yozgat ' taki tarım arazisini değerlendirsek Kanada ' dan buğday almak zorunda kalmayız " diye konuşan Topçu , " Elin adamı Macar salamını satarken dünya Kayseri pastırmasını bilse işsizlik kalmaz " ifadesinde bulundu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile