Bbp Genel Başkanı Topçu:

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, iktidara geldiklerinde ilk icraatlarının idamı referanduma götürerek yeniden yasalaştırmak olacağını belirtti.

BBP lideri Topçu, BBP Ankara milletvekili adayları ile Ankara‘nın Beypazarı ilçesini ziyaret etti. Topçu, Beypazarı‘nda düzenlediği mitingde 12 Haziran genel seçimlerinin Türkiye için büyük önem taşıdığını belirterek, Türkiye‘nin bir kuşatma altında olduğunu, siyasilerin, koltuk ve rant kavgası içine girdiklerini savundu. Topçu, Anadolu çocuklarının iktidarında, vatandaşların refah ve huzura kavuşacağını ifade etti. Habur‘da racon kesen terör örgütünün, Ilgaz‘ın eteklerinde Başbakan Recep Tayyip

Erdoğan‘ın konvoyuna saldırı düzenlediğini kaydeden Topçu, Türkiye‘yi idare edenlerin, 26 yılda 50 bin masum vatandaşın katili olan terör örgütünü sadece seyretmekle yetindiklerini iddia etti.. Beypazarlılardan 12 Haziran seçimlerinde destek isteyen Topçu, terörü bir senede imha planıyla çözeceğini ifade etti.

AK Parti iktidarının 9 yıldır vatandaşa kan ağlattığını öne süren Topçu, ‘büyüyen ekonomi‘ sözlerinin büyük sermaye sahiplerinin midesinden geçtiğini dile getirdi. 2002 yılında bir litre benzin 1.5 lira iken, 2011 yılında bunun 4.5 lira olduğunu kaydeden Topçu, vatandaşın bankalara olan borcunun 9 yılda 6.5 milyar dolardan 170 milyar dolara çıktığını savundu. ‘Her evden bir oy‘ parolasıyla, denenmemiş, rahmetli Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu‘nun davasını temiz elleri ve yürekleriyle taşıyan bir kadroya

oy isteyen Topçu, Türk milletinden BBP‘yi iktidara taşımasını istediklerini belirtti.

Türkiye genelinde idamın yasalaşması için 2 milyon imzayı Meclise taşıdıklarını ifade eden Topçu, iktidar olduklarında ilk icraatlarının idamı referanduma götürerek, halkın iradesine göre yasalaştırmak olacağını söyledi.

Topçu, konuşmasının ardından BBP‘nin Ankara milletvekili adaylarını tanıttı. Topçu, Beypazarı sokaklarında gezerek esnafla sohbet etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile