Bbp Gürsu Seçim Ofisi Açıldı

Bbp Gürsu Seçim Ofisi Açıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gürsu seçim ofisi törenle açıldı.


Programa, BBP İl Başkanı Ömer Ünsal, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Alfatlı ve Gürsu Belediye Başkan adayı Hüseyin Çetin ile partililer katıldı.

Hüseyin Çetin, Gürsu’ya hizmet için aday olduklarını belirterek, “Gürsu’nun yaşlanan bir nüfusu var. Gürsu’ya yakışır şekilde huzurevi yapacağız. Cenazeler için taziye otobüsü kaldırıp ve mahallesine taziye çadırı göndereceğiz. Gürsu’ya ihtiyaca yakışır şekilde bir yüksek okul inşaat edeceğiz. Spor alanlarını çoğaltacağız ve Gürsu sporu amatör liglere çıkartacağız. İlçemizde engelli vatandaşlarımız için altyapı hazırlayacağız. 30 Mart’tan sonra her şeyimizle vatandaşa hizmet için çalışacağız” dedi.

BBP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Alfatlı ise, “30 Mart günü özellikle Gürsulu arkadaşlardan destek beklediklerini belirterek, “21 yıldır partimizin doğrunun yanında yanlışın karşısında durmuştur. Biz BBP olarak bu arkadaşlarımızla, koca rakiplerin karşısına çocuklarının süt parası ile bu seçim ofislerini açıyorlar. İnşallah ilk olarak Gürsu’dan sonra Türkiye’den 30 Mart günü hilalli güllü BBP adayları çıkar” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile