Bbp Malatya İl Başkanı Ramazan Keltaş'dan Referandum Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Ramazan Keltaş, "Türk milleti üzerine düşeni yerine getirdi ve iradesini kullanarak cunta anayasasını tarihe gömdü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Ramazan Keltaş, "Türk milleti üzerine düşeni yerine getirdi ve iradesini kullanarak cunta anayasasını tarihe gömdü. Bundan sonra görev hükümetindir" dedi.
Parti binasında yaptığı basın açıklamasında, 12 Eylül'de yapılan yeni anayasa oylamasında Evet çıkmasını değerlendiren BBP Malatya İl Başkanı Ramazan Keltaş, "Partimizin de Evet olarak destek verdiği yeni anayasa değişikliği ile bir nebze de olsa darbenin intikamı alınmış oldu" ifadelerini kullandı.
"12 Eylül darbesinin işkencelerine maruz kalan merhum şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun da en çok istediği şeylerden birisi, darbe anayasasının değiştirilmesiydi" diyen Ramazan Keltaş, "Değerli Türk milleti 12 Eylül 2010 günü üzerine düşeni yerine getirdi ve iradesini kullanarak cunta anayasasını tarihe gömdü. Bundan sonra görev hükümetindir. Yeni anayasayı güçlünün değil, haklının anayasası olarak görmeli ve demokrasiyi bütün millet için uygulanabilir hale getirmelidir" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile