BBP Osmaniye İl Başkanı Gümüş: Cumhurbaşkanına saygı, ülkeye ve millete saygı ile eşdeğerdir

Büyük Birlik Partisi Osmaniye İl Başkanı İsmail Gümüş, cumhurbaşkanına saygının ülkeye, millete saygı ile eşdeğer olduğunu söyledi.

Türkiye'nin NATO

Büyük Birlik Partisi Osmaniye İl Başkanı İsmail Gümüş, cumhurbaşkanına saygının ülkeye, millete saygı ile eşdeğer olduğunu söyledi.

Türkiye'nin NATO nezdindeki askeri temsilcisi Hava Korgeneral Mehmet Veysi Ağar'ın zirve için Lizbon'a giden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü karşılamamasına bir tepki de Büyük Birlik Partisi Osmaniye İl Başkanı İsmail Gümüş'ten geldi.

Gümüş, "Türkiye'nin cumhurbaşkanı herkesin cumhurbaşkanıdır. Kişi cumhurbaşkanını sevmeyebilir ancak makamına saygı göstermek zorundadır. Hele teamüllere sıkı sıkıya bağlı olan askerin bu saygıyı daha fazla hissettirmesi gerekmektedir. Çünkü cumhurbaşkanı aynı zamanda başkomutandır ve cumhurbaşkanına saygı ülkeye, millete saygıdır. Türkiye'nin NATO nezdindeki askeri temsilcisi Hava Korgeneral Mehmet Veysi Ağar'ın zirve için Lizbon'a giden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü karşılamaması ve saygı sınırlarını aşacak laflar etmesi esef verici bir olaydır. Cumhurbaşkanının eşinin kapalı olması tahammülsüz olmayı gerektirecek bir durum değildir. Burası özgür ülkedir, kılık kıyafetle uğraşmak hiç kimseye fayda sağlamaz." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile