BDDK'den Sahte Hesaplar Ile Ilgili Açiklama

Bankacilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Baskani Mehmet Ali Akben: 'Kurumsal iletisim kanallari üzerinden kamuoyunun dogru sekilde bilgilendirilmesi amaciyla açilan sosyal medya hesaplarimiz disinda kurumumuz logosu ve ismiyle olusturulan sahte sosyal medya hesaplarina itibar edilmemesi önem arz etmektedir'.

Bankacilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (BDDK), sosyal medya platformlarinda kurum logosu ve ismiyle olusturulan sahte hesaplara itibar edilmemesi gerektigi bildirildi.

BDDK'den yapilan açiklamada, kurumun internet adresinin www.bddk.org.tr oldugu ve herhangi bir mobil uygulamasinin bulunmadigi belirtildi.

Kurumdan yapilan açiklamada sunlar kaydedildi:

"Kurumumuz hiçbir sekilde telefon, e-posta, internet sitesi veya baska ortamlarda kisisel bilgi talep etmemektedir. Bankacilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun resmi sosyal medya hesaplari, Twitter: https://twitter.com/BDDKResmi, Instagram: https://www.instagram.com/bddkresmi/, Linkedin: https://www.linkedin.com/company/bddkresmi/ adresleridir."

Kurumun Twitter adresinde de BDDK Baskani Mehmet Ali Akben'in konuya iliskin açiklamasina yer verildi. Akben açiklamasinda, "Kurumsal iletisim kanallari üzerinden kamuoyunun dogru sekilde bilgilendirilmesi amaciyla açilan sosyal medya hesaplarimiz disinda kurumumuz logosu ve ismiyle olusturulan sahte sosyal medya hesaplarina itibar edilmemesi önem arz etmektedir." ifadelerini kullandi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile