'Beah'da Palyaçolu 23 Nisan Coşkusu'

'Beah'da Palyaçolu 23 Nisan Coşkusu'

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hastalıkları Polikliniği ve kliniğinde tedavi görmekte olan çocuklar için palyaçolu bayram eğlencesi düzenlendi.

Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesiyle bir ilaç firmasının işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte yatan hasta servisi, bayrak ve süslerle donatılarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu doyasıya yaşandı.
Çocuk servisinde tedavileri süren minik hastaların tek tek odalarına giren palyaço, çocuklara torbasında getirdiği hediyeleri vererek onlarla sohbet etti. Çocuk Hastalıkları Polikliniğinde yer alan oyun alanına giderek buradaki çocukları da eğlendiren palyaçonun düzenlediği yetenek yarışması ise hem çocukların hem de anne ve babalarının alkışını topladı.
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Fazlı Erdoğan yaptığı açıklamada hastane olarak böylesine güzel bir günde tedavileri süren çocuk hastaların da bayram coşkusundan mahrum kalmamalarını amaçladıklarını ifade ederek; "Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 90. yılını kutlamanın mutluluğu içindeyiz. Hastane olarak bu güzel günde çocuklarımızın coşkusuna ortak olmak istedik. Hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımız çocuk hastalıkları servisimizi özveriyle süsleyerek 23 Nisan ruhunu yaşatma gayreti gösterdiler. Tarihine, ulusal değerlerine, öz kültürüne sahip çıkan; yeniliklere ve gelişmelere açık, sağlıklı, kişilikli ve vatansever çocuklar yetiştirmek hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle hastanemiz adına, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum." dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile