Bebek Giysisinden 'Bir Buket Çiçek'

Bursa'da bebek kıyafetlerini çiçek buketi haline getiren firma, ürünlerini 4 ülkeye ihraç ediyor.

Bursa'da bir firma, bebek kıyafetlerini çiçek buketi haline getirerek yurt dışında 4 ülkeye satıyor.

Firma ortaklarından Şenol Keleş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bebek kıyafetlerini orijinal ve eğlendirici bir şekilde satışa sunduklarını söyledi.

Kıyafetleri, bebek bekleyenlere verilecek hediye konsepti halinde sunduklarını belirten Keleş, 'Bebek kıyafetlerinden oluşan buket, çorap ve badilerden oluşan muffinler ve mis kokulu çoraplardan dondurmalar, özel tasarım prenses tütüler, bezlerden parmak bebekler, bez pastalar, ağız ve ter mendillerinden, şekerim şeker lolipoplar bebeklerin yeni gözdesi olacak' dedi.

Giysilerden oluşturulan ürünlerin fabrikasyon değil, tamamen el emeğiyle yapıldığını anlatan firma yöneticisi Handan Özdamar ise Suudi Arabistan, Filistin, Tunus ve Gürcistan'a ihracat yaptıklarını ifade etti.

Özdamar , 'Tüm ürünlerimiz, kuzucuklarımızın sağlığı için özenle yüzde 100 pamuk ipeksi dokuma kumaşlarından üretilmektedir. 'Bir buket çiçek binbir çeşit kıyafet' sloganıyla tasarımlarımızı hayata geçiriyoruz. Türkiye'nin her tarafında satışa sunduğumuz ürünlerimizi koşulsuz iade garantisiyle satıyoruz. Bebek kıyafetlerinden insanları gülümseten, sevindiren konseptler hazırlıyoruz' diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile