Bebek'teki Çifte Cinayetin Nedeninin Yanlis Anlama Oldugu Ortaya Çikti

Bebek'teki Çifte Cinayetin Nedeninin Yanlis Anlama Oldugu Ortaya Çikti

Besiktas Bebek’te çikan kavgada öldürülen 2 gencin, is çikisi sahilde yürüdükleri esnada telefonda baska bir sahisla küfürlestigi, alkollü 6 kisilik grubun ise küfürleri üzerine alinmasi sonucu kavga çiktigi ögrenildi. Öte yandan, cinayet aninin yeni görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde bir grup gencin, iki arkadasa saldirdigi görülüyor.

Olay, 23 Eylül gecesi saat 01.00 siralarinda meydana gelmisti. Bebek’teki bir teknede çalisan Engin Göregen (24) ve Mazlum Dogan (23), 17 ve 18 yaslarindaki 2’si kiz 6 kisinin saldirisinda biçaklanarak öldürülmüstü. Edinilen bilgiye göre, cinayetin yeni detaylari ortaya çikti. Olay günü Bebek’e eglenmeye gelen H.E.A. (17), B.K. (17), Mert O.B. (18), Gökay Ö. (18), Hacer G.A. (18) ve B.E.L. (17) bankta oturarak alkol almaya basladi.

O esnada çalistiklari tekneden çikan Göregen ve Dogan ise Bebek sahilinde yürürken, telefonda bir sahisla tartisip küfürlesmeye basladi.

6 kisilik grubun önünden geçtikleri sirada süphelilerden bazilarinin küfrü üstlerine alinmalari sonucu kavga çikti. Çikan kavga sonucu Göregen ve Dogan biçaklanarak öldürüldü.

Gözaltina alinan H.E.A. (17), B.K. (17), Mert O. B. (18), Gökay Ö. (18), Hacer G.A. (18) ve B.E.L. (17) emniyetteki ifadelerinin ardindan Cinayet Büro Amirligi ekiplerince adliyeye sevk edildi.

Cinayet ani kamerada

Öte yandan, 2 gencin hayatini kaybettigi saldirinin yeni görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde yol kenarinda yürüyen 2 gence, baska bir grubun saldirdigi görülüyor. Grubun aralarina aldigi genci dövdükleri ve biçakli saldiri sonucu gencin üzerindeki kiyafetin kana bulandigi kameraya yansiyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile