Bebka Yönetimi Eskişehir‘de Toplandı

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, Eskişehir Valiliği Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, Eskişehir Valiliği Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya Eskişehir Vali Mehmet Kılıçlar, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Tekin, Eskişehir İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı, Bursa İl Genel Meclis Başkanı Nedim Akdemir, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Özünlü ve BEBKA Genel Sekreteri Dr. Mehmet Sait Cülfik katıldı.

Toplantıda 2011 teklif çağrısı öncelikleri ve bütçeleri konuları görüşüldü.

2010 yılında 12 milyon TL hibe dağıtmaya başladıklarını ve bu sürecin devam ettiğini belirten BEBKA Genel Sekreteri Dr. Mehmet Sait Cülfik, ajansın 2011 yılında da 16 milyon TL’lik bir proje teklif çağrısına çıkacağını dile getirdi.

Eylül ve ekim aylarında çıkılması düşünülen proje teklif çağrısında, genel olarak önceliklerin Ar-Ge ve İnovasyon, Çevre ve Enerji, Sosyal Kalkınma (dezavantajlı gruplar) konularında olacağı, haziran ve temmuz aylarında BEBKA’nın Bursa, Eskişehir ve Bilecik’te düzenleyeceği kurslarla ücretsiz proje yazma eğitimleri vereceği belirtildi.

Toplantı teknik destek programı ve müteferrik konuların görüşülmesinin ardından sona erdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile