Bekir Bozdag 'Cumhurbaskanimiz Ve Tüm Adaylarimiz Size Emanettir'

Bekir Bozdag 'Cumhurbaskanimiz Ve Tüm Adaylarimiz Size Emanettir'

Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, TBMM Baskanvekili ve AK Parti Sanliurfa Milletvekili Bekir Bozdag ile birlikte Sanliurfa Evren Sanayi Sitesi esnafiyla bir araya geldi. Esnafla birlikte kahvalti yapan Bozdag ve Beyazgül esnaf duasina da eslik etti.

TBMM Baskanvekili Bozdag, Cumhurbaskani Erdogan’in ve Baskan Beyazgül’ün Sanliurfalilara emanet oldugunu dile getirdi.

Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül her firsatta esnaf ve vatandaslarla bir araya gelmeye talep ve önerilerini birinci agizdan dinlemeye devam ediyor. Baskan Beyazgül, TBMM Baskanvekili ve AK Parti Sanliurfa Milletvekili Bekir Bozdag ve AK Parti Sanliurfa Il Baskani Ali Ihsan Delioglu ile birlikte Zirai Aletler ve Motorlu Vasitalar Tamircileri Sanat Ve Esnaf Odasi Baskani Halil Polat, yönetim kurulu ve üyeleri bir araya geldi.

Bozdag ve Baskan Beyazgül ziyaretin ardindan esnafla kahvalti programina katildi.

Yapilan esnaf duasina da eslik eden Baskan Beyazgül ve Milletvekili Bozdag, esnafa hayirli isler bol kazançlar dileklerini iletti.

“Her zaman esnafimizin yaninda olduk”

Esnafla yakindan ilgilenen Baskan Beyazgül ve Bozdag esnafdan gelen talep ve önerileri de dinledi. Esnafin henüz yapilasmadan önce belirlenen alanlarin yollarinin ve altyapilarinin yapildigini aktaran Baskan Beyazgül, "Esnafimizin her zaman yaninda olduk olmaya devam edecegiz. Esnafimiz neyi istediklerini çok iyi biliyorlar. Bu anlamda esnafimizla birlikte uyum içerisinde çalismaya devam ediyoruz” dedi.



“Cumhurbaskanimiz ve tüm adaylarimiz size emanettir”

TBMM Baskanvekili Bekir Bozdag, Sanliurfa’da yasatilan Ahilik kültürünün son derece önemli bir kültür olduguna dikkati çekerek “Her sabah besmele ve bereket duasiyla isinize basliyor olmaniz tüm dünyaya örnek olacak bir gelenektir. Bu gelenegi bunca yildir ayakta tuttunuz. Bu gelenegi yasatmaya devam ettiginiz için de hepinize tesekkür ediyorum. Bu gelenek Türkiye’ye Sanliurfa’nin gösterdigi pek çok örnekten bu örnekle de yol gösterici oldugunu ifade etmek istiyorum. Esnaf bizim canimiz cigerimizdir. Esnafimiz bu memleketin birligimizin, dirligimizin çimentosudur. Allah’in izniyle bundan sonraki süreçte de esnafimizin güçlenmesi için ne lazimsa onu yapmaya özet gösterecegiz. Duanizi bizden esirgemeyiniz. Cumhurbaskanimiz size emanettir. Zeynel Baskanimiz size emanettir. Bütün Baskanlarimiz size emanettir” diye konustu.

Esnaf da Baskan Beyazgül’ün Sanliurfa’ya hizmet etmek için her kapiyi zorladigini belirterek her zaman Baskan Beyazgül’ün yaninda olduklarini ifade ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile