Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde gözler yarın oynanacak olan Darüşşafaka Cooper Tires maçına çevrildi

  Beko Basketbol Ligi ' nde mü ; cadele eden Mersin Bü ; yü ; kşehir Belediyesi ' nde gö ; zler yarın oynanacak olan Darü ; şşafaka Cooper Tires maç ; ına ç ; evrildi . Turuncu-mavililer , bu karşılaşmadan galip ayrılıp ligde kalmayı da garantilemek istiyor .
Darü ; şşafaka mü ; cadelesini ; ' sezonun en ö ; nemli maç ; ı ' olarak nitelendiren Baş Antrenö ; r Mete Babaoğlu , bu nedenle de sö ; z konusu karşılaşmayı mutlaka kazanmak zorunda olduklarını , kazanmaları halinde de ligden dü ; şme tehlikesini de tamamen ü ; zerlerinden atmış olacaklarını dile getirdi . Babaoğlu , rakiplerinin ligden dü ; şmü ; ş olmasının kendilerini ilgilendirmediğini ifade ederek , taraftarların da kendilerine vereceği tribü ; n desteğiyle birlikte salondan mutlu sonla ayrılmak istediklerini sö ; yledi .
Mete Babaoğlu , ' Ligde artık geri dö ; nü ; şü ; olmayan bir yola giriyoruz ve bu yolda da hatanın telafisi yok . Tam da bu noktada yarın bizim iç ; in sezonun en ö ; nemli karşılaşması olarak nitelendirebileceğim bir maç ; a ç ; ıkıyoruz . Darü ; şşafaka ile evimizde oynayacağımız maç ; ç ; ok ö ; nemli ve mutlaka kazanmalıyız . Herkes bunun bilincinde ve bizde yapılması gerekeni yapmak zorundayız ' dedi . Geç ; tiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadıkları ve 64-60 kaybettikleri Tofaş karşılamasını da değerlendiren Babaoğlu , deplasman takımı
olmanın dezavantajını yaşadıklarını , rakiplerininse ç ; ok sert bir oyun ortaya koyduğunu anlattı . Babaoğlu , bu maç ; ın artık geride kaldığını ve yarın oynayacakları Darü ; şşafaka Cooper Tires maç ; ına odaklanmaları gerektiğini de sö ; zlerine ekledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile