Beko Basketbol Ligi Final Serisi

-BEKO BASKETBOL LİGİ FİNAL SERİSİ -FENERBAHÇE ÜLKER'İ 83-79 YENEN EFES PİLSEN, SERİDE DURUMU 2-3 YAPTI VE ŞAMPİYONLUK ŞANSINI DEVAM ETTİRDİ -MAÇTA RAK

 

-BEKO BASKETBOL LİGİ FİNAL SERİSİ

-FENERBAHÇE ÜLKER ' İ 83-79 YENEN EFES PİLSEN , SERİDE

DURUMU 2-3 YAPTI VE ŞAMPİYONLUK ŞANSINI DEVAM ETTİRDİ

-MAÇTA RAKOCEVİC İLE ÖMER ONAN ' IN OLASI BİR KAVGASINI ,

TAKIM ARKADAŞLARI ARAYA GİREREK ÖNLEDİ

( FOTOĞRAFLI )

İSTANBUL ( A . A ) - 30 . 05 . 2010 - Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi 5 . maçında Efes Pilsen , Fenerbahçe Ülker ' i 83-79 yenerek şampiyonluk şansını devam ettirdi .

Fenerbahçe Ülker ' in seride 3-1 önde olduğu ve bugün kazanması halinde şampiyon olacağı maç , büyük çekişmeye sahne olurken , kazanmayı başaran Efes Pilsen , seride durumu 3-2 ' ye getirmeyi bildi .

Seride 6 . maç , 2 Haziran Çarşamba günü , Abdi İpekçi Spor Salonu ' nda yapılacak . Fenerbahçe Ülker ' e şampiyonluk için bir galibiyet daha yeterken , Efes Pilsen ' in kalan 2 maçı da kazanması gerekiyor .

-ATAMAN ' DAN HAKEMLERE TEPKİ-

Efes Pilsen Antrenörü Ergin Ataman , Fenerbahçe Ülker maçının ilk yarısında hakemlere sık sık tepki gösterdi .

Özellikle verilen faul kararlarına sinirlenen Ergin Ataman , hakemlerle aynı fikirde olmadığını sert tepki göstererek belli ederken , zaman zaman da hakem masasına kadar giderek itirazlarını yineledi .

Mücadelede ilk yarının sona ermesinin ardından Ataman , hakemlerle sinirli bir şekilde konuştu .

Diğer yandan , Fenerbahçe Ülker taraftarlarının , ' Doping yapsana , Ergin Ataman doping yapsana ' şeklindeki tezahüratlarına da sinirlenen Ataman , hakem masasına kadar gelerek teknik komiser Kadir Özçelik ' e durumu şikayet etti .

Ayrıca , Efes Pilsen tribünlerinden de ' Şike yapsana , Aziz Yıldırım şike yapsana ' tezahüratlarıyla karşılık verilmesi üzerine ise bu kez Fenerbahçe Ülker yetkilileri itiraz etti .

-RAKOCEVİC İLE ÖMER ONAN TARTIŞMASI-

Karşılaşmanın ikinci yarısının henüz başında Efes Pilsenli Rakocevic ile Fenerbahçe Ülker ' den Ömer Onan kavganın eşiğine geldi .

İkili arasında yaşanan gerginlikte Ömer Onan , Rakocevic ' i sert bir şekilde itti , Rakocevic de hemen karşılık vererek yumruk atmaya çalıştı .

Rakocevic ' in salladığı yumruk Ömer Onan ' a hafifce isabet etti , araya giren oyuncular ikiliyi uzaklaştırdı . Hakem Rüştü Nuran ise iki oyuncuyla da konuştuktan sonra birer teknik faul verdi .

( MFD-ED-ÜLK-BER )

30 . 05 . 2010 20 : 32 : 50
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile