Belediye Başkanı Çoban: Karşılıksız Sevmenin Yegane Temsilcileri Annelerdir

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, karşılıksız sevmenin yegane temsilcilerinin anneler olduğunu bildirdi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, karşılıksız sevmenin yegane temsilcilerinin anneler olduğunu bildirdi.

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Çoban, dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygusunun şüphesiz annelik duygusu olduğunu söyledi. Çoban, karşılıksız sevmenin yegane temsilcileri olan annelerin, yeni nesiller yetiştirmenin yanı sıra gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe aktarılmasında da aktif görev üstlendiğini kaydetti.

Çoban mesajında şu ifadelere yer verdi. "Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Yaşamımız boyunca vazgeçmediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimizin bizlere verdiği yüce değerleri bizler de çocuklarımıza aktarabilmeliyiz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile