Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Turizmde en az İstanbul ve Antalya kadar iddialıyız

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, turizmde en az İstanbul ve Antalya kadar iddialı olduklarını söyledi.

Gümrükçüoğlu, Mac

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, turizmde en az İstanbul ve Antalya kadar iddialı olduklarını söyledi.

Gümrükçüoğlu, Macaristan Türkiye Büyükelçisi Kemal Gür'ün organizasyonuyla gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Trabzon'a gelen Macaristan Seyahat Acentesi yetkililerini makamında kabul etti. Türk Hava Yolları Budapeşte Müdürü Levent Arısoy'un da katıldığı ziyarette konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'un Macaristan'ın Zigetvar kenti ile kardeş şehir olduğunu hatırlattı.

Yapılan ziyaretlerin turizmin gelişmesine de katkıda bulanacağına inandığını belirten Gümrükçüoğlu, "Turizmde İstanbul ve Antalya kadar iddialıyız. Yaylalarımızla, denizimizle, doğamızla tarihi eserlerimizle harikulade bir tabloyuz." diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu, ayrıca Macar seyahat acenteleri temsilcilerini Trabzon'da yapılacak olan 2011 Avrupa Gençlik olimpiyatlarına davet etti.

Macar Seyahat Acenteleri Birliği Genel Sekreteri Simon Andras Jozsef, iki ülke arasında turizmin daha çok gelişmesi için gayret göstereceklerini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile