Belediye Baskani Minik Ögrencileri Unutmadi

Belediye Baskani Minik Ögrencileri Unutmadi

Tekirdag Süleymanpasa Belediye Baskani Hüseyin Uzunlar, 2023-2024 Egitim-Ögretim yilinin baslamasiyla, Kumbag Ilkokulu’nda ögrencilerle kucaklasti. Baskan Uzunlar, yeni bir yila baslayan ögrencilere küçük armaganlar vererek basarilar diledi.

2023-2024 Egitim-Ögretim yili dolayisiyla Kumbag Ilkokulu’na giderek ögrencilere hitap eden Baskan Uzunlar, yeni dönemde tüm ögretmen ve ögrencilere basari temennisinde bulunarak, hayirli olsun dileklerini paylasti. Okul Müdürü Kenan Iscan’in takdim ettigi plaketi kabul eden Baskan Uzunlar, Süleymanpasa Belediyesi olarak Kumbag’a kazandirdiklari okul binasinin da önemli bir yatirim olduguna degindi. Siniflari ziyaret eden Uzunlar, ögrencilerle tek tek ilgilenerek küçük armaganlar verdi, ögretmenlere kolayliklar ve iyi bir egitim-ögretim dönemi diledi.

“Bilgi ve sevgi dolu bir egitim yili olsun”

Açiklamada bulunan Süleymanpasa Belediye Baskani Hüseyin Uzunlar, “Kumbag Ilkokulu’nda çocuklarimizla kucaklastik. Yeni egitim yilina büyük bir enerji ve heyecanla baslayan ögrencilerimiz basta olmak üzere, ögretmenlerimize ve idarecilerimize hayirli olsun dileklerimizi sunduk. Bilgi, sevgi ve hosgörüyle dolu bir egitim yili dilerim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile