Belediye Çalisaninin Cenazesine Yüzlerce Kisi Katildi

Belediye Çalisaninin Cenazesine Yüzlerce Kisi Katildi

Tunceli Belediyesi’nde temizlik isçisi olarak çalisirken çöp toplama aracindan düserek beyin kanamasi geçiren ve önceki gün hayatini kaybeden 38 yasindaki Zülfü Çelikdemir, yüzlerce kisinin katildigi cenaze töreninin ardindan gözyaslari arasinda son yolculuguna ugurlandi.

Tunceli Belediyesi’nde temizlik isçisi olarak çalisan Zülfü Çelikdemir, 12 Ocak 2024 günü merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde çöp toplama aracindan düserek beyin kanamasi geçirmisti. Tunceli ve Elazig’da yaklasik 40 gün yogun bakimda kalan Çelikdemir, önceki gün hayatini kaybetmisti. Naasi, Elazig’dan Tunceli’ye getirilen Çelikdemir için cemevinde cenaze töreni düzenlendi.

Ailesinin yani sira yüzlerce kisinin katildigi törende konusan Çelikdemir’in dayisi Hüseyin Salan, yegeninin olay yasanmadan önce izin talebinde bulundugunu ancak bu talebinin karsilik bulmadigini söyledi.



Belediye yönetimi ile yegeninin üyesi oldugu sendikaya tepki gösteren Salan, yegenine izin verilmis olsaydi su an hayatta olacagini belirtti.

Tunceli Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardindan Çelikdemir’in naasi, merkeze bagli Babaocagi Köyü’nde gözyaslariyla son yolculuguna ugurlandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile