Belediye Çalışanlarına İş Güvenliği Eğitimi

Belediye Çalışanlarına İş Güvenliği Eğitimi

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi bünyesinde çalışan 127 personele ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimi verildi.


Belediye toplantı salonunda düzenlenen eğitim programına Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Başkan Yardımcısı İzzet Ekem, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Nusret Babahan, Park ve Bahçeler Müdürü Nihat Kara ve belediye bünyesinde çalışan 110 İş-Kur personelinin yanı sıra norm kadroda bulunan 17 personel katıldı.

Dr. Güven Çeliktaş ve İş Güvenliği Uzmanı Ramazan Öndaş tarafından verilen eğitimde; personelin sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışabilmesi, iş ortamında oluşabilecek olası kazaların önüne geçebilmek için alınması gereken önlemler, ilk yardım, kazalara karşı alınacak önlemler ve risk değerlendirmeleri konularında bilgiler verildi.

Ardından bir açıklama yapan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, personelin iş güvenliği eğitimine önem verdiklerini belirterek, "Belediyemizde çalışan 127 personelimizin katılımı ile bu eğitimi gerçekleştirdik. Belediyemizin daha iyi hizmet verebilmesi, iş kaza risklerini en aza indirerek sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamının oluşturulması için iş güvenliği uzmanları tarafından personelimize eğitim verildi ve bu konuda çalışanlarımız bilgilendirildi. Bu tür eğitimlerimiz her zaman devam edecek olup çalışanlarımızın güvenliğini ve sağlığını önemsemekteyiz" dedi.

Belediye çalışanlarına 15 günde bir ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitiminin verileceği bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile