Belediye Etkinlik Düzenledi, Tatil Imkani Olmayan Gençler Doyasiya Eglendi

Belediye Etkinlik Düzenledi, Tatil Imkani Olmayan Gençler Doyasiya Eglendi

Diyarbakir’in Yenisehir Belediyesi tatile erisemeyen gençler için etkinlik düzenledi, katilimcilar doyasiya eglendi.

Yenisehir Belediyesi tatil imkani bulamayan ve kenttin yaz sicaklarindan bunalan gençler için etkinlik düzenledi.

Etkinlige basvuran gençler, toplanip belediyenin piknik alanina götürüldü. Etkinlikle birlikte destek veren AFAD, itfaiye, emniyet, Kizilay ve Yesilay gibi diger kurumlarda burada gençlere alanlarinda egitim destegi sundu.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip sehirlerinden biriyiz diyen Yenisehir Kaymakami ve Belediye Baskanvekili Murat Besikci, hemen hemen ilçe nüfusunun yüzde 50’si genç nüfustan olustugunu söyledi.

Yenisehir Belediyesi olarak hizmetlerinin en temel merkezine gençleri oturttuklarini ifade eden Besikci, “Hayatin hiçbir alaninda gençlerimizi ihmal etmiyoruz. Spordan, sanata, kültürden, egitime birçok farkli alanda gençlerimize yönelik hizmetlerimiz var. Bu yaz tatili döneminde de 50’serlik gruplar halinde iki gece üç gün süren periyotlar seklinde gençlerimizi fidanlik tesislerinde dogal bir ortamda kampa dahil ettik. Ilçemizde gençlerden de çok yogun bir basvuru oldu” dedi.



Besikci, sözlerini söyle sürdürdü:

“Özelikle Diyarbakir sicaklarinda yaz dönemini gençlerin sporla, sanatla, egitimle, kültürle birçok farkli etkinlikle hem egelenerek, hem arkadaslariyla birlikte vakit geçirerek, hem de spor ve sanatla yaz tatili döneminde bünyelerini maneviyatla kuvvetlendirerek güzel bir etkinlik döneminden geçiriyorlar. Etkinlik süresince AFAD, itfaiye, Emniyet Müdürlügümüzün Siber Daire Baskanligi, Yesilay’imiz, Kizilay’imiz gibi farkli kurumlarimiz alanlariyla ilgili eglenceli etkinliklerle görev alanlarindaki konulari anlatmaya ve ögretmeye çalisiyorlar. Basvuru yapan genç kardeslerime, güvenip gönderen kiymetli ailelerine, bizlere destekleriyle yalniz birakmayan kurumlarimiza, personellerine tesekkür ediyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile