Belediye Hizmet Binası Önünde Düzenlenen Gaz Yakma Töreniyle İlçeye Doğalgaz Verilmeye Başlandı

Konyaltı Belediyesi tarafından düzenlenen gaz yakma töreniyle ilçeye doğalgaz verilmesine başlandı.

Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye önünde düzenlenen törende, başkanlık görevini üç dönemdir sürdürdüğünü hatırlattı.

Görevinde 15 yılı, 18 Nisan'da dolduracağını belirten Böcek, belediyeye bir trilyonluk bütçeyle başladıklarını ve bugün 103 trilyonluk bir bütçe oluşturduklarını bildirdi.

Tüm kurum ve kuruluşların katkılarıyla hiç kimseyle kavga etmeden bugünlere geldiklerini dile getiren Böcek, ''Bu sürede hedeflerimizi belirleyerek adım adım projelerimizi gerçekleştirdik'' dedi.

Böcek, Konyaaltı'nın, tüm Antalyalılar ve yatırımcıların katkılarıyla geliştiğini ifade ederek, herkesin arzu ettiği ve sorunların aşıldığı bir ilçe oluştuğunu anlattı.

Olimpos doğalgaz dağıtım şirketi yöneticilerinin iki yıl önce kendilerini ziyaret ettiğini anımsatan Böcek, ''Konyaaltı, Antalya'da doğalgaza sahip 5 ilçeden biri oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin de katkılarıyla bugünlere geldik. Konyaaltı'nın gelişmesine katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Doğalgaz, Konyaaltı'na, Antalya'ya hayırlı olsun'' diye konuştu.

Daha sonra, Böcek ve şirket yöneticileri tarafından butona basılarak, ilçeye ilk doğalgaz akışı sağlandı.

Tören, şarkıcı Bengü'nün verdiği konserle sona erdi.

Muhabir: Volkan Poliçe / Bekir Bektaş

Yayıncı: Sedat Gök
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile