Belediye İşçilerinin İkramiye Sevinci

Kayseri Kocasinan Belediyesi işçileri, 2012 yılının ilk ikramiyelerini aldı.

197 işçiye toplam 170 bin lira ödeme yapıldı .

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız , personelin daha iyi şartlarda çalışmasını sağlamak ve imkânlarını iyileştirmek amacıyla çeşitli destek sağladıklarını söyledi .


Belediyeler olarak 365 gün çalıştıklarını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız , “Biz , gece-gündüz koştururken personelimiz de bizimle beraber koşuyor . 18 yıldır personelimizin motivasyonunu artırmak , performansını üst seviyelere taşımak amacıyla çeşitli şekilde maddi katkılar sağlıyor , hak ettiğini alnının teri kurumadan ödüyoruz . ” dedi .


Başkan Bekir Yıldız , 197 işçi personelin 2012 yılı birinci dilim ikramiyeleri için 170 bin lira ödeme yaptıklarının altını çizerek , “Bunun yanında personelimizin maaş ödemesini yapan bankayla yaptığımız anlaşma sonucunda 3 yıl boyunca personelimize ödeyeceğimiz maaş karşılığında bankadan toplam 330 bin lira promosyon sağladık . Bu parayı da 391 personelimize eşit olarak dağıtıp banka hesaplarına kişi başı 885’er lira yatırdık . Soğuk hava da sıcak para personelimizi hem ısıttı hem de moral oldu . Personelin kendini yenilemesi , geliştirmesi ve yaptığı işi en iyi şekilde yapması için yurt içinde ve dışında çeşitli kurs , gezi , panel ve seminerlere de gönderiyoruz . ” diye konuştu .


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile