Belediye İşçilerinin İkramiye Sevinci

Hizmet-İş Sendikasına bağlı Kayseri Büyükşehir Belediyesi, KASKİ Genel Müdürlüğü, Kocasinan, Melikgazi, Talas, Bünyan, Pınarbaşı, Hacılar, Develi ve İncesu belediyelerinde çalışan yaklaşık 2 bin 500 işçiye gününde ikramiyelerinin ödendiği bildirildi.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, yaptığı açıklamada, 6772 sayılı yasa gereği ödenmesi gereken 2013 yılı birinci dilim 13 yevmiye ikramiyelerin işçilerin hesaplarına yattığını belirtti.

Özdemir, ''İkramiyelerin yatması işçilerimizin olduğu kadar bizleri de memnun etti. Bugüne kadar maaşlarımızı ve bütün sosyal haklarımızı gününde ödeyen, işçilerimizi bu konuda hiç mağdur etmeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki olmak üzere emekleri geçen belediye başkanlarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' dedi.

Yayıncı: Orhan Canbulatel
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile