Belediye Konservatuvarı Yaz Kurslarına Yoğun İlgi

Büyükşehir Belediye Konservatuvarı tarafından 10-15 yaş grubu öğrencilere yönelik olarak düzenlenen yaz kurslarına yoğun ilgi gösterildiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin önderliğinde şehrin sosyal ve kültürel hayatını canlandıracak birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini belirtti.

Konservatuvarda 16 farklı branşta açılan kurslarda yaklaşık 5 bin kişinin eğitim aldığını ifade eden Durukan, şu bilgileri verdi:

''Konservatuvarımızda kurslarımız güz dönemi ve yaz dönemi olmak üzere iki farklı zaman diliminde gerçekleştiriliyor. Şuanda devam eden yaz kurslarımızda 10-15 yaş aralığındaki bin 575 öğrenci bulunmakta. Kurslara katılan öğrenciler, yaşıtlarından daha sosyal bireyler olarak yetişecekler ve belki de geleceğin önemli birer sanatçısı olacaklar. Büyükşehir Belediye Konservatuvarı'nın ücretsiz olarak verdiği bu kurslara tüm öğrencileri davet ediyoruz.''

Uzman eğitmenler eşliğinde 2 ay boyunca verilen yaz kurslarda eğitim alan öğrenciler de, yaz kursları sayesinde yaz tatillerinin oldukça verimli ve eğlenceli geçtiğini söyleyerek, yetkililere teşekkür ettiler.

Muhabir: Tevfik Işık

Yayıncı: İsmail İçer
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile