Belediye Meclisi Aralık Ayı 1. Birleşim Toplantısı Yapıldı

Şanlıurfa Belediye Meclisi Aralık Ayı 1. Birleşim Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddelerine geçmeden önce çeşitli konularda meclise sunulan önergeler okundu ve yanıtlanmak üzere ilgili müdürlüklere gönderildi. Daha sonra toplantının ana gündem maddelerine geçildi. Saman Pazarı'nda iş yerleri satışı ile ilgili gündem maddesi oy birliğiyle kabul edilirken, diğer görüşülen 2 gündem maddesi ise oy çokluğuyla 'ret' edildi.

TOPLU KONUT VE 50 OTOBÜS TALEBİ 'RET' EDİLDİ Belediye Meclisi'nde 3 aydan bu yana gündeme getirilen ancak sürekli bir sonraki aya ertelenen "Dağ Eteği Bölgesi'nde 374 Konut Yapımı-Satılması" ve "50 Adet Toplu Taşıma Aracı Alınması" başlıklı gündem maddeleri, Başkan Fakıbaba ve Belediye Meclis üyelerinin uzun uzadıya tartışmalarının ardından oylandı. Ancak her iki önemli gündem maddesi de oy çokluğu ile 'ret' edildi.

Şanlıurfa’nın en önemli iki problemlerinden biri olan konut ve ulaşımda yaşanan sorunlara önemli ölçüde katkı sağlayacak olan 2 gündem maddesinin ret edilmesini, Belediye Başkanı Fakıbaba üzüntüyle karşıladığını belirtti.

2 oylamanın ardından da, Belediye Meclisi Aralık Ayı 1. Birleşim Toplantısı sona erdi.

İstihdam edilen tam zamanlı, kısmi zamanlı sözleşmeli personeller ve geçici işçi vizeli personellerin çalışma izinlerini yenileyen ve maaşlarında artışa giden düzenlemeleri içeren 3 ayrı gündem maddesi ve diğer gündem maddeleri ise, yarınki birleşime bırakıldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile