Belediye Meclisinde 5 Madde Komisyona Gönderildi

Belediye Meclisinde 5 Madde Komisyona Gönderildi

Zonguldak Belediye meclisinde gündeme gelen 5 madde oy birligi ile komisyonlara gönderildi.

Zonguldak Belediye Meclisi Mayis ayi ilk birlesimi Belediye Baskani Tahsin Erdem baskanliginda belediye nikah salonunda yapildi.

Gündemde 5 madde ise oy birligi ile komisyonlara gönderildi. Mali Hizmetler Müdürlügünün 2023 Mali Yili Gelir ve Gider Kesin Hesaplarinin ve Cetvellerinin görüsülmesi hakkindaki yazisi görüsüler ilgili komisyona havale edildi. Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügünün Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norma Kadro Ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelikte Degisiklik Yapilmasina Iliskin Yönetmelikte B4 gurubunda yer alan Belediye kadrolarinda yapilacak olan ihdas degisikligine ait 1 sayili cetvelin görüsülmesi hakkindaki yazisi okunarak komisyona gönderildi. Su ve Kanalizasyon Müdürlügünün Zonguldak Belediye Gelirleri Tarifesinin Su ve Kanalizasyon Müdürlügü Hizmetleri Ücretleri bölümünde Su Ücret Tarifesi ve Atiksu Ücret Tarifesi konulu kisimlarin (B) bendinin "Engelli Indirimli Konut" seklinde düzenlenmesi ve (J) bendinin eklenerek "Sehit Yakini ve Gazi Indirimli Konut" seklinde düzenlenerek ücretlerinin belirlenmesi hakkindaki yazisi okunarak komisyona gönderildi.

Emlak ve Istimlak Müdürlügünün Merkez Ilçe sinirlari içerisindeki Belediye mülkiyetinde veya hissesi bulunan tasinmazlarin, 29813290 sayili kanun 10/C maddesi kapsaminda hak sahipligi tespit edilen kisilere, 3194 sayili Imar Kanunu’nun geçici 16’nci maddesi uyarinca Yapi Kayit Belgesi verilmesine iliskin usul ve esaslari belirleyen yönetmeligin 7’nci maddesi geregi yapi kayit belgesi sahiplerine ve 3194 sayili Imar Kanunu’nun 17/3 maddesince parsel hissedarlarina tahsisen devir veya dogrudan satislarina iliskin ilgili kurumlarda yapilacak tüm is ve islemler için Belediye Encümeni ile Belediye Baskani Tahsin Erdem’e yetki verilmesi hakkindaki yazisi okunarak komisyona gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile