Belediye Patlayan Su Borunlarını Onarıyor

Belediye Patlayan Su Borunlarını Onarıyor

Bartın Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Bartın’ın Abdipaşa beldesi Ulupınar köyünden gelen ana su şebekesi hattında meydana gelen patlakları onarmaya başladı.

Yapılan su kesintisi ve çalışmalarla ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlara sıkıntı yaşatmamak için çalışmaları beklenenden daha kısa sürede tamamlamak istediklerini ve bu amaçla Belediye’nin bütün imkanlarını seferber ederek büyük bir özveri ile aralıksız çalıştıklarını söyledi.

Başkan Akın, “Ulupınar’dan gelen ana su şebekesi hattının Kirazlık Barajı Mevkiinde kalan kısmında 2 değişik noktada su patlakları tespit ettik. Bu noktalardaki arızalı boruları 5 metre uzunluğunda yeni çelik borularla değiştirerek tekrar su akışını sağladıktan sonra en kısa zamanda arıtma sistemimiz üzerinden şehir şebekesine su vereceğiz. Bu çalışmalarla birlikte kısa vadede yeni sorunlar yaşamamak için 3 değişik noktada daha bakım ve onarım çalışması başlattık. Belediye olarak, arızalı boruların bakım ve onarım çalışmalarını mümkün olan en kısa sürede tamamlayıp suları vermek istiyoruz. Şu an iş makinelerimiz ve teknik personelimizle sorunları çözüp vatandaşlarımıza su sıkıntısı yaşatmamak için büyük özveriyle, bütün imkanlarımızı seferber ederek hiç ara vermeden çalışıyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile