Belediye Personeline ‘beden Dili ve Düşünce Okuma Teknikleri’ Semineri

Belediye Personeline ‘beden Dili ve Düşünce Okuma Teknikleri’ Semineri

Adıyaman Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün organizesiyle Belediye personeline ‘Beden Dili ve Düşünce Okuma Teknikleri’ konulu seminer verildi.

Adıyaman Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve yoğun katılımın sağlandığı seminere konuşmacı olarak katılan ABD Başkanı Barack Obama’nın Türk Danışmanı Riccon İlhan Doğan, katılımcılara beden dili ve düşünce okuma tekniklerini anlattı. Riccon İlhan Doğan seminerinde hayata bakış açısının önemine dikkat çekerek, beden dili ve düşünce okuma teknikleri hakkında bilgiler verdi. Düşünce okuma tekniği konusunda dünyada sayılı uzmanlardan olan Riccon İlhan Doğan, toplantı boyunca davetlileri seminere dahil ederek, seminerin keyifli geçmesini sağladı.

2 saat süren seminerin sonunda Belediye Başkan Yardımcıları Ebubekir Fırat ve Mehmet Durmuş İlhan Doğan’a hediyeler vererek, teşekkür etti.

Seminere Belediye Başkan Yardımcıları Ebubekir Fırat, Mehmet Durmuş, Başkan Danışmanı İskender Korkut, birim müdürleri ve Belediye personelleri katıldı
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile