Belediye Vanspor Yemekte Bir Araya Geldi

TFF 2

TFF 2. Lig 4. Klasman Grup'ta mücadele eden Belediye Vanspor'un teknik kadro, yöneticiler ve sporcular Avesta adlı cafede bir araya geldiler. Vanlı cafe işletmecisi Ali Demir, takıma bir moral yemeği tertiplediklerini söylerken, B.Vanspor Teknik Direktörü Rahim Zafer de, söz konusu davranışın kendilerini sevindirdiğini ifade etti.
Ligde son iki haftaya girilirken B.Vanspor camiası Kahramanmaraşspor maçı öncesi Van'da yeni hizmete giren Avesta adlı cafede bir araya geldi. Cumhuriyet Caddesi üzerindeki YKM Mağazası altında bulunan cafede buluşan ve pizza yiyen sporcuların oldukça neşeli olduğu gözlendi. İşletme sahibinin davranışının takdire şayan olduğunu ifade eden B.Vanspor Teknik Direktörü Rahim Zafer, "Öncelikle bizi buraya davet eden işletme sahipleri Ali Demir ve Naci Demir'e çok teşekkür ediyorum. Belediye Vanspor'da göreve başladığımız günden bu yana en duyarlı davranış diyebilirim. Bizler, takım olarak çok zorlu dönemeçlerden geçtik. Takım oyuncularının kaynaşması açısından zaman zaman bu tür moral yemekleri iyi olur. Geldiğimiz günden buyana böyle bir etkinlikle hiç karşılaşmadık" diye konuştu.
B. Vanspor takımının başına geldiği günlerde, kafalarda soru işaretleri olduğunu söyleyen Zafer, "Takımın başına ilk geldiğimiz günlerde 'acaba bu takım küme düşer mi?' soruları olduğunu biliyoruz. Sonraki dönemlerde başarılı maçlar çıkardık ve şimdi az da olsa play-off umudu taşıyoruz. Kahramanmaraşspor maçı öncesi bu moral yemeği iyi oldu. Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum" dedi.
İşletme sahibi Ali Demir ise, Belediye Vanspor'a başarılar dileyerek, "Belediye Vanspor'a 1. Lig yolunda başarılar diliyorum. Artık Belediye Vanspor'u daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bu sezon olmasa bile, önümüzdeki sezona daha iyi hazırlanmak gerektiği kanaatindeyim. Belediye Vanspor camiasına moral vermek amacıyla böyle bir program tertipledik. Ben isterim ki diğer esnaflarımız da zaman zaman takıma bu anlamda destek olabilsin" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile