Belediyeden 23 Nisan Armağanı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşırken, Turgutlu Belediyesi Basın Kültür ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekip tarafından ilçede bulunan ana okulları ile ilkokullarda eğitim gören yaklaşık 12 bin öğrenciye hediyeleri ulaştırılmaya başlandı.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan’ın talimatları doğrultusunda öğrencilere temizlik bilincinin oluşturulmasına destek olması amacıyla hediye paketlerinin içeriğinde diş macunu, diş fırçası, el sabunu ve ıslak mendil bulunuyor. AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, bugün Turgutlu Mehmet Altan Anaokulunu ziyaret ederek öğrencilere hijyen paketi dağıttı.

Ekiplerin pazartesi günü mesai bitimine kadar tüm ana okulu ve ilkokul öğrencilere hediyelerini ulaştıracakları belirtildi.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, “Temizlik ve hijyen konusu oldukça dikkat edilmesi gereken bir davranış biçimidir. Biz çocuklarımıza bunları aşılamak adına böyle bir proje geliştirdik. Kişisel bakım ve temizlik dinimizcede tavsiye edilmiş ve 'Temizlik imandan gelir' sözü ile perçinlenmiştir” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile