Belediyeden Kan Bagisi Etkinligi

Belediyeden Kan Bagisi Etkinligi

Bodrum Belediyesi organizesinde Bodrum Kaymakamligi ve Türk Kizilay’i is birligi ile Belediye Meydani’nda kan bagisi etkinligi basladi.

4 Eylül günü baslayan ve 10 Eylül’e kadar sürecek olan “Bir bagis bir hayat kurtarir” düsüncesinden hareketle farkindalik olusturmak ve toplumsal duyarliligi arttirmak için düzenlenen etkinlik ilk gününde vatandaslar tarafindan ilgi ile karsilandi. Etkinlige Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras, Baskan Yardimcilari, Meclis Üyesi-Koordinatör Emel Çakaloglu, Meclis Üyesi Ugur Ilhami Özden, Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürü Kenan Apaydin, belediye personelleri ve vatandaslar katildi.

Kan vermemin bir vatandaslik görevi olduguna dikkat çeken Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras, “Kana ihtiyaci olan vatandaslarimizin sikinti yasamamasi için Belediye olarak kampanya baslattik. Kan bagisinda bulunanlara tesekkür ediyoruz. Sagligimiz için de faydali bir durum olan kan verme konusunda halkimizi kampanyamiza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Etkinlikler devam edecek

Etkinliklerin devami 5 Eylül Bodrum Merkez Belediye Meydani, 6 Eylül Ortakent Atatürk Meydani, 7 Eylül Yalikavak Atatürk Meydani, 8 Eylül Mumcular Cumhuriyet Meydani, 9-10 Eylül Turgutreis Merkez Camii önünde 13.00 ile 19.30 saatleri arasinda gerçeklesecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile