Belediyeden Kovulan Otobüs Kaptani Açiklamasi 'Hani CHP'li Belediyelerden Haksiz Yere Isçi Çikarilmayacakti'

Belediyeden Kovulan Otobüs Kaptani Açiklamasi 'Hani CHP'li Belediyelerden Haksiz Yere Isçi Çikarilmayacakti'

Tekirdag Büyüksehir Belediyesi’ndeki isinden edilen Numan Büyükhan, haksiz yere isinden atildigini ifade ederek, “CHP’li yöneticiler niye suskun, niye konusmuyor, promosyon iddialarini sorguladik diye bizi kapiya koydular” dedi.

Geçtigimiz yil Tekirdag Büyüksehir Belediyesi’nde otobüs soförlügü yapan 3 çocuk babasi 43 yasindaki Numan Büyükhan, ‘promosyon vurgunu’ iddialarini sorguladigi gerekçesiyle belediyeden apar topar çikarildigini ifade etti.

Duruma sessiz kalmayan Büyükhan, Tekirdag’dan Ankara’ya "hak ve adalet" yürüyüsü gerçeklestirip 1,5 ay CHP Genel Merkezi önünde eylem yapmisti.

Tekirdag’dan Ankara’ya yürümüstü

Hak aramaya devam edecegini ifade eden Numan Büyükhan Çorlu Cumhuriyet Bassavciligi bahçesinde basin açiklamasinda bulundu. CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu’na da yüklenen Büyükhan, “Tekirdag Büyüksehir Belediyesi’nden haksiz ve hukuksuz yere isten çikarilan bir emekçi bir insanim. Bunlarin yaptigi adaletsizlige karsi Tekirdag’dan Ankara’ya yürüdüm. CHP binasi önünde 1,5 ay yatip kalktim. Kiliçdaroglu’na da ulasmak mümkün olmadi. Kiliçdaroglu seçim öncesi söz vermisti, hiçbir belediye isçisi haksiz yere çikarilmayacakti. Ama sözünü tutamadi. Madem öyle adam gibi çiksinlar neden beni isten attiklarini açiklasinlar.

Benim hak hukuk mücadelem sonuna kadar devam edecek. Illâ ki adalet yerini hak sahibini bulacak. Kimsenin yaptigi yanina kâr kalmaz. Adalete güveniyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile