Belediyeden, Ögrencilere Ulasim Destegi

Belediyeden, Ögrencilere Ulasim Destegi

Bodrum Belediyesi tarafindan ögrencilere verilen egitim ögretim destekleri yani sira ihtiyaç duyulan yerlerde servis hizmeti de basladi. Son olarak Mugla Sitki Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi ögrencilerine, servis hizmeti getirildi.



Ögrencilerin okullarina ücretsiz ulasim saglayabilmeleri için Destek Hizmetleri Müdürlügü tarafindan baslatilan servis hizmeti ile ilgili açiklamalarda bulunan Bodrum Belediye Baskan Yardimcisi Tayfun Yilmaz, sosyal belediyecilik anlayisini benimsemis bir belediye olarak ögrencilerin ve ailelerinin ekonomilerine bir nebze de olsa katki saglamak amaciyla bu hizmete basladiklarini ifade etti.



Baskan Yardimcisi Yilmaz, ögrencilere hayatlarinin her safhasinda destek olmaya devam edeceklerinin altini çizerken, “170 ögrencimize ücretsiz olarak ulasim saglamak için organize olmus durumdayiz. Sizlere ve ailelerinizin bütçesine bir nebze katkimiz olduysa ne mutlu. Biz kentimizdeki ögrencimize, ögretmenimize, emekçimize sahip çikmak zorundayiz. Bu nedenle de sizlere bu hizmeti sunduk ve sunmaya devam edecegiz” dedi.



Bodrum Belediyesi, Peksimet, Kadikalesi, Yalikavak, Gündogan ve Koyunbaba mahallelerindeki çesitli yas gruplarindan toplam 188 ögrencinin de okullarina ulasimini sagliyor. 2022 yilinin ilk 9 ayinda 380 hastanin naklini saglayan belediye, dezavantajli gruplara mensup ögrencilere ve velilerine de ulasim destegi gerçeklestiriliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile