Belediyeden Yanginzede Ögrencilere Tablet Destegi

Belediyeden Yanginzede Ögrencilere Tablet Destegi

Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, büyük yangin felaketi sonrasinda egitime yaptigi desteklerini sürdürüyor. Baskan Sükrü Sözen, egitim araçlari yangindan zarar gören 52 ögrenciye hayirseverlerin katkisi ile temin edilen tabletlerini teslim etti. Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen tablet teslim törenine belediye baskan yardimcilari, birim müdürleri, yanginzede ögrenciler ve aileleri katildi.



Tablet teslim töreninde konusan Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, yangindan en çok zarar görenlerin çocuklar oldugunu belirterek, onlarin egitim hayatlarinda hiçbir seyi eksik etmemeye gayret ettiklerini bu kapsamda da tablet hediye etme karari aldiklarini söyledi.

Baskan Sükrü Sözen, “Allah bir daha böyle acilari bir daha kimseye göstermesin. Ama bu bizim gerçegimiz oldu. Bir sekilde yaralarimizi sarmak gerekiyor. Tüm yanginzede hemsehrilerime geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Ama yasam da devam ediyor. Yasam mücadelemizden kopmamamiz gerekiyor. Umutlarimizi devamli sicak bir sekilde tutmamiz gerekiyor. Kaybettigimiz geçmisi anilarimizi yerine koymaya çalisacagiz. Manavgat Belediyesi de yanginin ilk anindan itibaren sizlerin her zaman yaninda olmaya gayret ettik. Simdi de arkadaslarimiz ve gönüllü yapilarla köylerimizde çalismalar yapiyoruz. Bizim için en önemlisi çocuklarimizin gelecegini düzgün kurgulamak. Çocuk ve gençlerimiz yangin aninda en çok etkilenenlerden. Hepimizden fazla üzüldüler yoruldular. Onlara bisiklet, ev kiyafetleri, egitim gereçlerini yerine koymaya gayret ettik. Online sistemde egitime agirlik verildigini bildigimiz için tablet hediye etme karari aldik. Allah çocuklarimiza güzel bir gelecek versin. Bu tabletlerle gelecege hazirlanacaklar. Her birinin gözlerinden öpüyor, egitim hayatlarinda basarilar diliyorum” dedi.

Daha sonra tablet dagitim törenine geçildi. Baskan Sükrü Sözen isimleri okunan ögrencilere tabletlerini tek tek kendi elleriyle teslim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile