Belediyenin Garajinda Patlama Açiklamasi Makam Araci Yandi, Çöp Toplama Araci Hasar Gördü

Belediyenin Garajinda Patlama Açiklamasi Makam Araci Yandi, Çöp Toplama Araci Hasar Gördü

Nevsehir’de, Derinkuyu Belediyesine ait araç garajinda patlamanin ardindan çikan yanginda makam araci küle dönerken, çöp toplama araci da hasar gördü.

Edinilen bilgiye göre, araç garajinda sabah saatlerinde patlama meydana geldi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Patlamamim ardindan çikan yangina Derinkuyu Belediyesi itfaiye ekiplerinin yani sira Nevsehir Belediyesi ve Kaymakli Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Yanginda belediyeye ait çöp toplama araci ve makam araci kullanilamaz hale gelirken, ayrica taziye çadiri, su malzemesi, araç lastikleri de yandi. Yanginla ilgili açiklamalarda bulunan Derinkuyu Belediye Baskani Bülent Aksoy, "Yanginin sebebi henüz bilinmiyor. Olay yeri inceleme ekipleri çalisma yapiyor. Kusurlu varsa gerekli islemler yapilacaktir. Bütün arkadaslarimiz saat 05.00’ten beri olay yerine gelip müdahalede bulundu. Makam araci ve çöp araci ile bir miktarda malzeme yandi" dedi.

Derinkuyu Kaymakami Esra Demirtas da olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, yanginla ilgili sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile