Belediyenin Park Halindeki Otobüslerine Zarar Verildi

Belediyenin Park Halindeki Otobüslerine Zarar Verildi

Zonguldak’in Kozlu ilçesinde belediyeye ait park halindeki otobüslere zarar verildi. Belediye baskani Altug Dökmeci halk otobüslerine yapilan saldiri sonrasi açiklamalarda bulundu.

Kozlu Belediye Baskani Altug Dökmeci, kullanilabilir olan ve atil durumda duran araçlarin camlarini kirip içerisine zarar verildigini söyleyerek, Il Emniyet Müdürlügü ekiplerinin konuyla ilgili inceleme baslattigini açikladi.

Baskan Dökmeci açiklamasinda su ifadelere yer verdi;

“Biz sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için bazi çabalar içerisindeyiz. Ihtiyaçlari daha iyi giderebilmek için. Çalismalarimiz devam ediyordu. Geçen günlerde de bir basin açiklamasi yaptik. Geçen günlerde hurdaya ayrilmis halk otobüslerini göstermistik. Kullanilabilir hale getirilecek otobüslerde bunlar. Ancak bizim basin açiklamamizdan hemen sonra gördügünüz gibi camlarimizi kirmislar. Araçlarin içerisine girip bazi parçalari kesmisler. bizim sizlere hizmet etmek istememizin önüne geçmek isteyen bazi gruplar var. Gördügünüz üzere bu gruplar çalismalari devam ediyor. Biz bunlardan yilmacagiz. Hatta bu gruplarin üstüne gitmeye devam edecegiz. Su anda burada ilçe emniyet müdürümüz de var. Kolluk kuvvetlerimize güveniyoruz. Inceleme gelecek gerekli tespitleri yapacak. Yataklarinda nasil rahat uyuyorlar gerçekten merak ediyorum. Burada zarar verilen seylerin tamam kozlu halkinin vergileriyle alinmis mallarimiz malzemelerimiz. biz hizmet etmeye çalistikça önümüze geçiyorlar. Merak etmeyin biz yilmayiz. Bu sadece küçük bir örnegi. Olan yeri inceleme gelecegi için içerisine girmiyoruz. Içeriden görüntü veremiyoruz. Olay yeri inceleme yaptiktan sonra sizlere içeriden de görüntüleri aktarcagiz. Biz elimizden geleni yapiyoruz merak etmeyin takipteyiz. Bu yapilan sey ne insanliga ne vatandasla ne yurttasliga hiçbir seye uymayan bir hareket. Bunu yapan arkadaslar yataklarinda rahat rahat uymasinlar. Il Emniyet Müdürlügümüz bu isin pesini birakmayacak. Tek tek parmak izlerini alacak. Olay yeri inceleme yapilacak. Sizlere bilgiler vermeye devam edecegiz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile