'Ben konuşurken lafıma girmeyin'

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, Bugün Ne Giysem programında yine jüri üyesi arkadaşlarına sinirlendi. Yerlitaş, ""Ben konuşurken lafıma girmeyin" diye çıkıştı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Bugün Ne Giysem programında Modacı Nur Yerlitaş yine jüri üyeleri İvana Sert ve Hakan Akkaya'ya sinirlendi. Sözünün kesilmesine tepki gösteren Yerlitaş ile jüri üyeleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Podyuma çıkan yarışmacılardan Elif Hanımı eleştiren Yerlitaş, zor bir hayatı olduğunu öğrendiği yarışmacıya moral verdi. Üç aylık bir kızı olan Elif Hanım, boşanmak üzere olduğunu anlattı ve en büyük korkusunun eski eşinin çocuğunu elinden alması olduğunu söyledi.

Yerlitaş, "Yok almaz canım" diye Elif Hanıma destek olurken, Sert de, böyle konularda tüylerinin diken diken olduğunu ifade etti.

Akkaya da, "Daha çocuğun küçük alamaz" dedi.

Elih Hanım, bu diyalog üzerine duygusal anlar yaşadı. Ağlayan Elih Hanımla konuşmaya devam eden Sert ve Akkaya'ya Yerlitaş, "Çocuklar ben konuşuyorum" diye tepki gösterdi. "Artık ben konuşmuyorum siz konuşun" diyen Yerlitaş, "Çünkü ikiniz birden lafıma girdiniz. Bunu hep yapıyorsunuz. Lütfen ben konuşurken benim lafıma girmeyin. Ben konsantre olmuşum, onunla konuşuyorum ikiniz birden bire olaya el attınız" şeklinde konuştu.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile