'Benden Korkmuyorlar, Alistilar'  Diyen Vatandas, Aç Kalan Domuzlari Köpek Mamasi Ve Yemek Artiklariyla Besliyor

'Benden Korkmuyorlar, Alistilar' Diyen Vatandas, Aç Kalan Domuzlari Köpek Mamasi Ve Yemek Artiklariyla Besliyor

Hatay’in Defne ilçesinde yem bulamadiklari için Dursunlu Mahallesi’ni mesken tutan yaban domuzlari, Tahsin Altinöz tarafindan köpek mamasi ve yemek artiklariyla besleniyorlar.



Dogada yem bulamayan yaban domuzlari kent merkezine inmeye devam ediyor. Hayvanlarin insanlara zarar vermemesi için harekete geçen Defne ilçesi Dursunlu Mahallesi’nde yasayan 52 yasindaki Tahsin Altinöz, depremin ilk günlerinden itibaren yaban domuzlarini beslemeye basladi.

Asrin felaketinin üzerinden 1 yili askin süre geçmesine ragmen hayvanlarin sik sik geldikleri bölgede Altinöz, domuzlari yemek atiklari ve köpek mamasiyla besliyor. Her aksam beslenmek için Altinöz’ün yasadigi bölgeye gelen hayvanlarin köpek mamasi ve yemek artigi yedigi anlarsa cep telefonuyla görüntülendi.

“Yabani domuzlara yemek atiklari ve köpek mamasi veriyorum”

Domuzlarin kendisine alistigini dile getiren Altinöz, “Depremden bu yana bu çadirda oldugumuz ve yavruyken onlari besledigim için yaban domuzlari baya alisti. Yabani domuzlara yemek atiklari ve köpek mamasi veriyorum. Domuzlar benden korkmuyorlar. Yanima kadar geliyorlar. Ilk baslardan biraz daha yabanilerdi. Ilk baslarda daha uzaga koyuyordum. Sonra yemegi çadirin yanina koydum ve çadirin dibine kadar geliyorlar. Benden korkmuyorlar, alistilar. Her aksam saat 9’da geliyorlar. Sürü halinde geliyorlar. Bazi alismis yavrular bu taraflara gelir ve ailesi de diger tarafta beklerler” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile