Benim Mahallem Ile Cankurtaran Yaz Kampi Devam Ediyor
Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi tarafindan geleneksel olarak düzenlenen Cankurtaran Yaz Kampi devam ediyor. Proje ile Denizli Büyüksehir Belediyesi Mikro Kredi Ofisi ve El Emegi Pazarina üye olan kadinlarin yani sira Bahçelievler, Gültepe, Ilbade, Aktepe, Fatih, Karsiyaka Mahallesi sakini kadin ve çocuklar keyifli bir gün geçirdi.
Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi tarafindan hayata geçirilen Benim Mahallem projesinde ilk kez 2017 yilinda hayata geçirilen Cankurtaran Yaz Kampi tüm hiziyla devam ediyor. Kamp çerçevesinde su ana dek Denizli Büyüksehir Belediyesi Mikro Kredi Ofisi ve El Emegi Pazarina üye olan kadinlarin yani sira Bahçelievler, Gültepe, Ilbade, Aktepe, Fatih, Karsiyaka Mahallesi sakini binlerce kadin ve çocuk keyifli bir gün geçirdi. Kampta gün boyu gönüllerince eglenen kadinlara çesitli egitimler de veriliyor. Denizli Il Saglik Müdürlügü yetkililerince temel saglik, AFAD Denizli Il Müdürlügü uzmanlarinca da afet yönetimi konularinda bilgi verilirken seminerlerin yani sira misafirler serbest zamanda sohbet edip eglenme imkani buluyor. Kadinlara DENMEK egitmenleri tarafindan geleneksel el sanatlari kurslari tanitilirken, Denizli Büyüksehir Belediyesi Spor Kurslari egitmenlerinin katilimiyla kadinlar ayrica zumba yapiyor, çocuklar ise geleneksel oyunlarla gönüllerince bir gün geçiriyor
Cankurtaran Yaz Kampi devam ediyor
Benim Mahallem projesi ile 4 yildan bu yana düzenlenen Cankurtaran Yaz kampinin gelecek yillarda da devam edecegini inandigini ifade eden Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi Baskani Ali Degirmenci, “Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi olarak kuruldugumuz günden bu yana Denizli’de yasayan vatandaslarimizin ihtiyaçlarina göre hayata geçirdigimiz birçok proje var. Türkiye’ye örnek teskil eden projelerimiz arasinda yer alan ‘Benim Mahallem’ projesi de vatandaslarimizin destekledigi bir proje haline geldi. Mahallelerimizde kurdugumuz mahalle meclislerimiz ile gerçeklestirdigimiz birçok egitim ve etkinlik ile o mahallede yasayan vatandaslarimizin hayata geçirilebilir tüm çalisma ve projelere ortak olarak unutulmaya yüz tutmus mahalle kültürünün yeniden olusturulmasina katki saglamaya çalisiyoruz” dedi.
“Denizli’de yasayan her birey mutlu olsun istiyoruz”
Cankurtaran Yaz Kampi’nda basta kadinlar, gençler ve çocuklarin hem birçok bilgiyi ögrenme, hem de eglenme imkanina zemin hazirladiklarini belirten Degirmenci, konusmasina söyle devam etti:
“Denizli Büyüksehir Belediyesi olarak amacimiz bu kentte yasayan her bireyin, saglikli, mutlu ve egitimli olmasini istiyoruz. Bu çerçevede Mahalle meclislerimiz için bizlere destek veren ve katki saglayan basta Büyüksehir Belediye Baskanimiz Osman Zolan olmak üzere tüm muhtarlarimiza, kadinlarimiza ve yürütme kurulu üyelerimize çok tesekkür ediyorum”



















