Bayrama bakimli ve saç tirasini olmus bir sekilde girmek isteyen vatandaslar berberlerin yolunu tuttu. Müsteri yogunlugu artan berberler, gece geç saatlere kadar çalisarak müsterilerinin bakimlarini gerçeklestiriyor. Kurban Bayrami’nin kisitlamasiz geçecek olmasi, berber esnafinin yüzünü güldürdü. Gelen taleplerden memnun olduklarini belirten berberler, daha çok bayramda tatile çikacak vatandaslarin yogunluk olusturdugunu söyledi.
Eskisehir’de uzun yillardir berberlik yapan Adem Bayram, Kurban Bayrami’nin kisitlamasiz geçecegi için islerinin açildigini söyledi.
Gelen taleplerden memnun olduklarini belirten Bayram, saç kesimlerine ve fiyatlara gelen zamlara da su sekilde degindi:
“Bayram yogunlugumuz basladi.
Geçen bayramda kisitlamalar varken bu bayramda yok. Bunun için mutluyuz. Islerimiz haliyle açilmis oldu. Çogu vatandas Kurban Bayrami tatilini baska sehirlere geçirecekleri için simdiden tiraslara basladik. Gelen taleplerden memnunuz. Bu bayram daha çok kisilerin yüz hatlarina göre saçlarini kesiyoruz. Kafa yapisi geregi kimi modeller herkese olmuyor. O yüzden herkese kendine uygun saç tirasi yapiyoruz. Fiyat konusuna deginecek olursam, geçen seneye göre yüzde 25 civari bir zam yaptik. Haliyle dükkân kirasindan tut da elektrik ve dogalgaza kadar zam geldi. Biz de mecburen fiyatlari arttirmak zorunda kaldik.”
Berberler Bayram Tiraslarina Basladi
Kurban Bayrami’na sayili günler kala Eskisehir’deki berberlerde yogunluk basladi.



















