Berko Ilaç, Marka Kilavuzu Tanitim Toplantisini Gerçeklestirdi

Berko Ilaç, Marka Kilavuzu Tanitim Toplantisini Gerçeklestirdi

Kurumsal Marka Kilavuzunu yenileyen ve paydaslarina duyuran Berko Ilaç, gerçeklestirdigi tanitim toplantisiyla kilavuzu çalisanlariyla kutladi.



35 yili askin süredir “Saglikli Yarinlara” sloganiyla, toplum sagligi için çalisan ve üreten Berko Ilaç, 2021 yilinin ikinci yarisinda Kurumsal Marka Kilavuzu’nu yenileyerek tüm paydaslarina duyurdu. Kurumsal Iletisim departmani liderliginde yenilenen Kurumsal Marka Kilavuzu, gerçeklesen tanitim toplantisiyla ve ekibin katilimiyla kutlandi.

Tanitim sabahi genel merkez ve üretim tesislerindeki ofis katlari kurumsal renklerdeki balonlarla süslendi ve çalisanlarin masalarina kurumsal materyallerden olusan hediye setleri birakildi. Ayni gün üretim tesisi çalisanlariyla online, genel merkez çalisanlariyla da yüz yüze gerçeklesen tanitim toplantisinda Kurumsal Marka Kilavuzunu anlatan video gösterimi izlendi ve ikramlar esliginde kutlama yapildi. Saha ekibine ise 2021 yil sonu toplantisinda hediyeleri ulastirilarak ve video gösterimi ile Kurumsal Marka Kilavuzu hatirlatildi.

Ilaç firmasinin geleneklerinden güç alan, gelecege dönük, modern ve yenilikçi vizyonu Kurumsal Marka Kilavuzu ile bir kez daha vurgulanmis oldu. Tanitimda konusan Berko Ilaç Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Iletisim Direktörü Eylem Beran, “Yenilikçi ve ileriye dönük vizyonumuzu Kurumsal Marka Kilavuzumuzla taçlandirdik. Marka kilavuzu markalarin görsel anayasalaridir. Firma olarak kullandigimiz logomuz, kurumsal renklerimiz ve yazi fontumuz da dahil tüm dijital-basili materyallerimizi yeniledik. Bu degisimle kurumsalligimiza bir kere daha vurgu yapmanin ve bu vesileyle yeniden bir araya gelmenin mutlulugunu yasiyoruz” seklinde açiklama yapti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile