BESAŞ 600 gramlık Ramazan pidesini 1 TL'den satacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden BESAŞ, Ramazan sebebiyle pide üretimine başladı. Ay boyunca BESAŞ bayileri aracığıyla vatandaşlara ulaştırı

Bursa Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden BESAŞ, Ramazan sebebiyle pide üretimine başladı. Ay boyunca BESAŞ bayileri aracığıyla vatandaşlara ulaştırılacak 600 gramlık Ramazan Pidesi 1 TL'den satılacak.

Geçtiğimiz yıl günlük 10 bin olan Ramazan pidesi üretim kapasitesi, yapılan iyileştirme çalışmalarının ardından yüzde 50 oranında artırılarak günlük 15 bine çıkarıldı. BESAŞ, çiftli pide olarak piyasaya sürülen 600 gramlık Ramazan pidesini 1 TL'den satışa sundu. Fırıncılar Odası, 330 gramlık normal ramazan pidesi için 1 TL ve 680 gramlık Ramazan pidesi için de 2 TL fiyat belirledi.

Ramazan pidesinin iftar sofralarının olmazsa olmazı olduğunu dile getiren BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, "Geniş üretim yelpazemize Ramazan ayı nedeniyle her olduğu gibi Ramazan pidesini de ekledik. Müşterilerimiz hijyenik şartlarda üretilen ucuz ve sağlıklı ramazan pidelerini Ramazan ayı boyunca bayilerimizden temin edebilecekler." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile