Beşikdüzü İlçesinde Ak Parti Rüzgarı

Beşikdüzü İlçesinde Ak Parti Rüzgarı

AK Parti Trabzon milletvekili adayları geçtiğimiz günlerde düzenlenen Vakfıkebir mitingi sonrası 2. mitingini Beşikdüzü ilçesinde gerçekleştirdi.

AK Parti bayrakları ile süslenen İlçe Meydanı’nda yapılan miting öncesi Trabzon’da yapılan yatırımlar ve gerçekleştirilecek projeler hakkında seçim TIR’ında kurulan dev ekranda sinevizyon gösterisi yapıldı. Coşkulu bir kalabalığa seslenen AK Parti milletvekili adayları Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Erdoğan Bayraktar, ve Salih Cora, istikrarın sürmesi ve Türkiye’nin 2023 hedefine ulaşması için 12 Haziran’da destek istediler.

Mitingde konuşan AK Parti Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar en büyük projelerinin gençler olduğunu belirterek Trabzon’a istihdam ve yatırım getireceklerini söyledi. Türkiye’nin 12 Haziran’da büyük bir seçimle karşı karşıya olduğunu belirten Erdoğan Bayraktar, “Beşikdüzü, Büyükliman havzası olarak bu büyük seçimi nasıl okumalıyız. Beşikdüzü Trabzon’u aydınlatan bir irfan yuvasıdır. Türkiye gelişiyor ve Türkiye kalkınıyor. Türkiye son 8,5 yılda çok büyük işler yaptı. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile büyük yatırımlar yapıldı. Bu hizmetlerin ve istikrarın devamı için 12 Haziran’da hep birlikte Türkiye’yi 2023’e taşımak için yeni bir adım daha atalım” dedi.

Muhalefetin gözünü hazinedeki paraya diktiğini ifade eden Bayraktar, “2001 yılında Türkiye’de 18 banka battı, 48 milyar dolar para cebimizden uçtu. Böylesi zor günlerden ülkemizi ekonomisi güçlü bir ülke haline getirdik. O dönemlerde Cem Uzan ne diyordu, ‘mazotu 1 lira yapacağım’ diyordu. Ona benzer ana muhalefet lideri de aynı şeyleri söylüyor. Bunlar gözlerini hazinedeki paraya dikmişler” açıklamasında bulundu.

Trabzon’un referanduma yüzde 68 destek verdiğini hatırlatan Bayraktar, şunları söyledi:

“Trabzon Türkiye’yi çok iyi okudu. Şimdi sıra Beşikdüzümüz de. Şimdi sıra Büyükliman’da. Beşikdüzü diğer ilçelerimiz gibi bizim için çok önemlidir. Buradaki konut sorununu çözeceğiz. Buradan söz veriyorum. Bizim en büyük projemiz gençlerdir, Trabzon’a istihdam fırsatı açacak yatırım getireceğiz. Trabzonlu iş adamlarıyla İstanbul’da toplandık. Bin 200 kişi geldi. Bize söz verdiler, Trabzon’a yatırım yapacaklarının sözünü verdiler. Trabzon Doğu Karadeniz’in ana merkezi olacak” şeklinde konuştu.

Mitinge milletvekili Kemalettin Göktaş ve Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da katılarak vatandaşlara hitap etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile