Beşiktaş'a git - SPOR

Mourinho, “Oynayabileceğin takımı seç” diyerek Kartal’ı işaret etti



Mourinho, “Oynayabileceğin takımı seç” diyerek Kartal’ı işaret etti

Portekizli hoca, vatandaşı Quaresma ile görüşerek, “Barça, İnter ve Real gibi üst düzey takımlarda yedek kalırsın. Banko oynayabileceğin, hedefi daha küçük bir ekibi tercih et” tavsiyesinde bulundu

Beşiktaş’a transferi yılan hikayesine dönen Ricardo Quaresma’ya eski hocası Mourinho’dan önemli uyarı. Real’in yeni hocası, vatandaşı yıldız oyuncuya “Real, Barça ve İnter gibi üst düzey takımlarda yedek kalırsın. Hedefi daha küçük olan bir takımı tercih et. Oynayabileceğin bir takımda yeniden doğarsın’ diyerek Beşiktaş’ı işaret etti.

BEŞİKTAŞ’TAN İTALYA ÇIKARMASI

Beşiktaş Yönetimi de Quaresma’yı bitirmek için İtalya’ya çıkarma yapma kararı aldı. Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile beraberindeki yöneticiler, birkaç gün içinde Milano’ya uçacak. Yöneticiler, Çizme’de önce İnter ardından da Portekizli yıldızla masaya oturup transferi bitirmek isteyecek.

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Quaresma için elinden geleni yapacağını söyleyen Adalı, “İtalya’da yapacağımız görüşmelerde bu transferi bitirmek istiyoruz. Böylesine büyük bir yıldızı getirmek kolay değil. Quaresma’ya İnter’den aldığı ücretten daha fazlasını teklif edip işi bitireceğiz. Taraftarımızın beklentisini biliyorum. Onlar rahat olsun. Ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Seba’nın yerine Gencer’in heykeli

Geçen yıl vefat eden sanatçı Leyla Gencer’in heykeli, Fulya’da yapılan Beşiktaş Plazaları’nın önüne dikildi. Onursal Başkan Süleyman Seba’nın heykelinin dikilmesini bekleyen taraftarlar da bu olaya tepki gösterdi: “Seba dururken, Beşiktaş’la alakası olmayan Gencer’in burada işi ne?” 

2 milyon euro’yu getiren Zapo’yu alır

Beşiktaş’ın 2 sezon önce Udinese’den transfer ettiği Zapatocny, satış listesine konuldu. Yönetimin “Kendine kulüp bul” dediği Çek oyuncunun değeri 2 milyon euro. Bu arada Çek Cumhuriyeti’nin ABD’yi 4-2 yendiği maçta Sivok futbolu ve golüyle alkışlandı.

Basel’den açıklama: Delgado ile anlaştık

Beşiktaş’ın geçen sezon yabancı kontenjana yer açmak için sözleşmesini dondurduğu Delgado için Basel kulübünden ilginç bir açıklama yapıldı. İsviçreli yetkililer, “Biz Delgado ile anlaştık. Ancak Beşiktaş kulübü Arjantinli’yi vermek istemiyor” ifadesini kullandılar. Mustafa Denizli’nin önümüzdeki yıl için en çok güvendiği oyuncuların başında gelen Delgado’yu bırakmayacağı belirtildi. Ancak Delgado için sponsor bulan Basel’in 5 milyon euro’yu gözden çıkardığı ileri sürüldü.

 

Star Gazete
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile