Beşiktaş altyapı sorumlusu Vardar: Schuster malın iyisinden anlıyor

Beşiktaş'ın altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Sinan Vardar, Radyospor'da Özgür Sancar'la Spor Kazanı Programı'na yaptığı açıklamada, Necip'in dö

Beşiktaş'ın altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Sinan Vardar, Radyospor'da Özgür Sancar'la Spor Kazanı Programı'na yaptığı açıklamada, Necip'in dörtdörtlük bir performans sergilediğini belirterek, "Schuster'e teşekkür ediyorum. Demek ki malın iyisinden anlıyor. Necip'e şans veriyor. Necip'in önü açık; umarım yeni Necip'ler de gelecek." dedi.

Necip'in Sivasspor maçında sahanın en iyisi olduğunu belirten Vardar, "Beşiktaş'a enerji getiren baş oyuncuydu. Son 15 dakikada çok önemli kademelere girdi, defansta da önemli işler yaptı. Gol öncesi yaptığı hata performansını gölgelemez. Dört dörtlük bir maç çıkardı. Altyapıdan A Takıma çıkan bazı oyuncular bir takım sosyal gelişmelerini tamamlamadan A Takım'a çıkıyorlar; sonradan bozuluyorlar. Ama Necip böyle bir oyuncu değil. Bozulacak bir oyuncu değil. Çok düzgün bir yaşantısı var. Necip'in bozulmayacağına dair garanti veriyorum." dedi.

SCHUSTER ONUR'A GÜVENİYOR

Onur Bayramoğlu'na da değinen Sinan Vardar, Schuster'in Onur'a güvendiğini belirterek, "Kayserispor maçında çok eleştirildi; ama sahanın en çok koşan oyuncusuydu. Ziraat Türkiye Kupası plya-off turunda Mersin İdmanyurdu ile oynanan maçta çok iyi oynadı. Kısa sürede Onur'un 11'deki yerini alacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile