Beşiktaş Antalyaspor'u konuk ediyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig altıncı hafta maçında bu akşam Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig altıncı hafta maçında bu akşam Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak. Beşiktaş, Antalyaspor'u yenerek hem evinde ikinci kez puan kaybından kaçınmak hem de hafta içindeki UEFA Avrupa Ligi maçına moralli çıkmak istiyor.

Siyah-beyazlılarda Ekrem Dağ, Erhan Güven ve Fatih Tekke forma giymeyecek. Son antrenmana katılmayan Guti de takımdaki yerini alamayacak.

İnönü'de bu sezon daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye'ye yenilen Beşiktaş haftaya 10 puanla üçüncü sırada giriyor.

Sekiz puanla sekizinci sırada yer alan Antalyaspor'un hedefi yenilmezlik serisini beş maça çıkarmak. Kırmızı-beyazlılarda sakat Kenan Özer dışında eksik yok.

İnönü Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek.

Beşiktaş ile Medical Park Antalyaspor bu akşam yapacakları maçla birlikte ligde 31'inci kez karşı karşıya gelecek.
        
Galibiyetlerde Beşiktaş'ın Antalyaspor'a 20-3 gibi ezici bir üstünlüğü var. İki takım arasındaki son beş lig maçını kazanan siyah-beyazlılar atılan gollerde de 68-25 önde.

İki takım arasında ligde geçen sezonki randevuları Beşiktaş, İstanbul'da cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada 2-0, Antalya'da da 1-0'lık skorlarla kazandı.
        
Antalyaspor karşısında 14 maçtır ligde yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş, rakibine en son 1997-98 sezonunun ikinci yarısında İstanbul'daki maçta 1-0 mağlup oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile