Besiktas Belediyesi Anneler Günü Için Bogaz Turu Düzenledi

Besiktas Belediyesi Anneler Günü Için Bogaz Turu Düzenledi

Besiktas Belediyesi Anneler Günü’nde ilçeden yasayan kadinlar için bogaz turu düzenledi. Düzenlenen etkinlikte Besiktas Belediye Baskani Akpolat, “Annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Besiktas’ta kadinlarimiz için projeler yaptik ve yapmaya devam edecegiz” dedi.

Besiktas Belediyesi anneler günü için bogazda tekne turu düzenledi.

Düzenlenen etkinlikte kadinlara karanfil dagitildi. Programa katilan Besiktas Belediye Baskani Riza Akpolat, teknedeki kadinlarin anneler gününü tek tek kutlarken hatira fotografi çektirdi. Yaklasik 2 saat süren etkinlikte kadinlar müzik esliginde bogaz turu yaparak doyasiya eglendi ve anneler gününü kutladi.

Bogaz turunun ardindan anneler için çay ve kahve ikrami da yapildi. Ayrica Besiktas’taki bütün BELTAS kafelerde anneler günü dolayisiyla saat 18.00’a kadar tüm annelere ücretsiz çay ve kahve servisi yapilacagi da söylendi.

“Kadinlarimiz için projelerimize devam edecegiz”

Anneler için düzenlenen tekne turuna gelen Besiktas Belediyesi Baskani Riza Akpolat, “Annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Besiktas’ta kadinlarimiz için projeler de yaptik ve yapmaya devam edecegiz. Bu bogaz turu etkinligi için Besiktas ilçesi konum olarak çok avantajli. Iki kitanin ortasindayiz ve önemli bir yere sahibiz. Tekrar bütün annelerimizin anneler gününü tekrar kutlarim” dedi.

Etkinlige katilan annelerden Asuman Yel, “Ben ilk defa katildim böyle bir sey oldugu için de çok mutluyuz. Etkinlikte eglendik, oynadik. Gençler ve yaslilar hep beraber sohbet etti kaynasti. Çok mutlu olduk. Devaminin getirilmesini istiyoruz. Baskanimizi çok tebrik ediyorum ve takip ediyorum. Herkese de çok tesekkür ederim” diye konustu.

Anneler gününü sadece bir güne sigdirmamak gerektigini belirten Zeynep Tuncer ise “Her gün anneler günü olsun. Ben kendi adima annelere hep saygili davrandim gençlerimiz de davransin. Bu etkinlik harika, çok güzeldi. Gerçekten çok güzeldi. Zaten Riza Akpolat çok güzel çalisiyor. Ben Etiler’de oturuyorum her sey piril piril” dedi.

Geziye katilanlardan Melahat Küçükduman, “Gezimiz çok güzeldi. Sakin ve nezihti. Bizim gibi yaslilarin tam isteyecegi sekilde geçti. Manzara zaten inanilmaz, Istanbul Bogazi’ni gezmek inanilmaz. Ben Besiktas’ta yasadigim için onur duyuyorum. Çünkü bana göre benim belediyem diger belediyelerden daha üstün. Insallah böyle devam eder” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile