Beşiktaş'ın Derbi Hüsranı

-BEŞİKTAŞ'IN DERBİ HÜSRANI -SİYAH-BEYAZLI KULÜBÜN FUTBOL, BASKETBOL VE VOLEYBOL BRANŞINDAKİ TAKIMLARI, BU HAFTA EZELİ RAKİPLERİYLE YAPTIKLARI DERBİ MA

 

-BEŞİKTAŞ ' IN DERBİ HÜSRANI

-SİYAH-BEYAZLI KULÜBÜN FUTBOL , BASKETBOL

VE VOLEYBOL BRANŞINDAKİ TAKIMLARI , BU HAFTA

EZELİ RAKİPLERİYLE YAPTIKLARI DERBİ MAÇLARIN

TAMAMINI YİTİRDİ

İSTANBUL ( A . A ) - 18 . 04 . 2010 - Beşiktaşlı taraftarlar , bu hafta derbi maçlarında üzüldü .

Siyah-beyazlı kulübün futbol , basketbol ve voleybol branşlarındaki takımları , ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile yaptıkları derbi maçların tamamını yitirdi .

Turkcell Süper Lig ' de bu akşam Kadıköy ' de Fenerbahçe ' ye konuk olan Beşiktaş Futbol Takımı , ezeli rakibine 1-0 yenilerek , şampiyonluk umutlarını da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ' nda bıraktı .

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı , Beko Basketbol Ligi ' nde dün Abdi İpekçi Spor Salonu ' nda Galatasaray Cafe Crown ile karşılaşırken , bir ara 20 sayı öne geçtiği maçı 95-84 ' lük skorla yitirdi .

Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı ise Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi ' nde dün Beşiktaş Cola Turka Arena ' da karşılaştığı namağlup lider Fenerbahçe ' ye 82-70 ' lik skorla mağlup oldu .

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı da Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi ' nde 16 Nisan Cuma günü Beşiktaş Cola Turka Arena ' da ağırladığı Galatasaray ' a 3-2 yenilerek , play-off çeyrek final serisinde 1-0 geriye düştü .

( ÇET-KİB-BER )

18 . 04 . 2010 21 : 47 : 26
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile