Beşiktaş Kasımpaşa maç özeti ve maç sonucu

Beşiktaş Kasımpaşa maç özeti ve maç sonucu

Beşiktaş Kasımpaşa maç özeti ve maç sonucu. Beşiktaş Kasımpaşa maçı özeti için doğru yerdesiniz.

Beşiktaş Kasımpaşa maç özeti ve maç sonucu. Beşiktaş Kasımpaşa maçı özeti için doğru yerdesiniz.Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 11.Hafta kapanış karşılaşmasında Fi-Yapı İnönü Stadında Beşiktaş ile Kasımpaşaspor karşılaşıyor. 76. dakikada Ersen Martin'in golü ile Kasımpaşa skoru değiştirdi: 0-1. İsmail Köybaşı'nın 85. dakikadaki golü ile Beşiktaş beraberliği yakaladı: 1-1

BEŞİKTAŞ-KASIMPAŞA

Stat: Fiyapı İnönü Stadı

Hakemler: Bülent Yıldırım, Muhittin Gürses, Ali Saygın Ögel, Kutluhan Bilgiç

MAÇIN 11'LERİ

Beşiktaş: Rüştü, Erhan, İbrahim Toroman, Ersan, İsmail Köybaşı, Ernst, Aurelio, Guti, Nihat, Holosko, Bobo

Kasımpaşa: Tolga, Keller, Barış, Luiz Henrique Dos Santos, Sancak, Tjikuzu, Özgür Dimitrov, Yekta, Şahin, Ersan

Sarı kartlar: Dk. 34 Özgür, Dk. 43 Tjikuzu (Kasımpaşa), Dk. 36 Ersan (Beşiktaş)

Spor Toto Süper Lig'de 11. haftasında Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0 - 0 berabere tamamlandı. Beşiktaş, Bursaspor ve Kayserispor'un puan kaybettiği haftada galip gelerek ligin zirvesine yaklaşmayı, Kasımpaşa ise ligdeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Siyah-beyazlılarda sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, uzun bir aradan sonra 18 kişilik maç kadrosuna girerken, Beşiktaş'ta Mert Nobre, Ekrem, Rıdvan ve Ferrari ise sakatlıklarından dolayı kadroda yer almadılar. Bu arada siyah – beyazlı takımın yeni transferi dünyaca ünlü basketbolcu Allen Iverson da FİYAPI İnönü Stadı'na gelerek, Beşiktaş – Kasımpaşa maçını izledi. Iverson, şeref tribünündeki yerini alırken, siyah – beyazlı taraftarlar, ABD'li basketbolcu lehine "Allen Iverson, Beşiktaş'ın çocuğu Allen Iverson" şeklinde tezahüratta bulundu. ABD'li yıldız Beşiktaş'ın her pozisyonunda ayağa kalkarken, basın tribününe yakın oturduğu için, basın mensuplarıyla da sohbet etti. Iverson, Beşiktaş'ın rakibi Kasımpaşa'nın nasıl bir takım olduğunu sorarken, 'Güçlü bir takım mı, iyi oynuyorlar' diye sordu.

MAÇTAN DAKİKALAR

5. dakikada İsmail Köybaşı'nın ortasında iyi yükselen Bobo, kafasıyla topu kaleye yönlendiremeyince meşin yuvarlak taç çizgisine doğru açıldı.

18. dakikada Dimitrov, sol çizgiden getirdiği topu bekletmeden ceza alanı içine koşu yapan Yekta'ya aktardı; Yekta, penaltı noktasında topla buluşmak üzeriyken Ersan, son anda yere yatarak meşin yuvarlağı uzaklaştırmayı başardı.

32. dakikada Beşiktaş ceza alanı önünde topla buluşan Yekta'nın ayağından açılan topa Şahin, sert vurdu; kaleci Rüşte meşin yuvarlağı güçlükle uzaklaştırdı.

44. dakikada Guti'nin kullandığı serbest vuruşta ceza alanına gelen topu İbrahim Toraman, kafayla arka direğe aşırdı. Topla buluşan Ersan, kafa vuruşunu yaptı; ancak cılız giden topu kaleci Tolga kontrol etmeyi başardı.

Kalan dakikada da gol olmayınca ilk yarı golsüz berabere tamamlandı.

(CİHAN)

BEŞİKTAŞ-KASIMPAŞA MAÇININ ARDINDAN

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile Fiyapı İnönü Stadı'nda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, 2 puan yitirirken, 11. hafta sonunda lider Trabzonspor'un tam 9 puan gerisinde kaldı.

Haftanın son maçına, galip gelip zirve yarışını sürdürmek amacıyla çıkan siyah-beyazlılar, sahadan beraberlikle ayrılıp, ligdeki puan kaybını 16'ya çıkardı.

Ligde 17 puana ulaşan siyah-beyazlılar, 11. haftayı 26 puanlı lider Trabzonspor'un 9 puan gerisinde 8. sırada tamamladı.

-GUTİ PENALTI KAÇIRDI-

Karşılaşmanın son dakikalarında galibiyet golünü bulmak için tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen siyah-beyazlılar, 90 artı 4. dakikada penaltı kazandı.

Topun başına gelen İspanyol futbolcu Guti'nin penaltı atışını kaleci Tolga kurtarırken, siyah-beyazlılar kaçan bu penaltıyla galibiyetten oldu.

Bu arada siyah-beyazlıların 90 artı 2. dakikada Quaresma ile bulduğu bir gol de hakem Bülent Yıldırım tarafından iptal edildi.

Siyah-beyazlılar, bu pozisyon için hakeme itirazda bulunurken, golün ofsayt gerekçesiyle iptal edildiği öğrenildi.

-AVRUPA'DAN SONRA 13 PUAN KAYBETTİ-

Beşiktaş, bu sezon Avrupa kupalarında oynadığı maçların ardından çıktığı lig maçlarında 5. kez puan kaybetti.

UEFA Avrupa Ligi play off turunda oynadığı ve 2-0 kazandığı HJK Helsinki maçı sonrası ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup olan siyah-beyazlılar, CSKA Sofya'yı 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından da Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. 2-1'lik Rapid Wien galibiyetinin ardından Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş, 3-1 yenildiği Porto karşılaşmasından sonra da Kayserispor'a 1-0 kaybetti. Siyah-beyazlılar, son olarak da deplasmandaki Porto beraberliğinden sonra evinde Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile