Beşiktaş, Sivasspor'u yenerek tekrar lige dönmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı mağlubiyetlerle zirve yarışının gerisine düşen Beşiktaş, kendi sahasında ağırladığı Sivasspor'u yenerek tekrar

Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı mağlubiyetlerle zirve yarışının gerisine düşen Beşiktaş, kendi sahasında ağırladığı Sivasspor'u yenerek tekrar zirve yarışına ortak olmanın hesaplarını yapıyor.

Hafta içinde Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'nu uzatma dakikalarında bulduğu gollerle kupanın dışına iten siyah - beyazlılar, bugünde Sivaspor engelini kayıpsız geçmek istiyor.

Öte yandan Sivasspor'da Mesut Bakkal ile yolların ayrıldıktan sonra yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay ile yeni bir sayfa açmanın planlarınını yapıyor. Uzun yıllar futbolculuk daha sonrada bir dönem siyah - beyazlı takımı çalıştıran Çalımbay, rakibinin tüm eksik yönlerini ise bilmesi bir avantaj gibi gözüküyor.

İnönü Stadı'ndaki karşılaşmaya takımlar şu kadrolarla çıktı.

Hakemler: Tolga Özkalfa, Mehmet Şahan Yılmaz, Gökhan Memişoğlu

Beşiktaş: Rüştü, Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, İbrahim Üzülmez, Holosko, Guti, Tabata, Fabian Ernst, Necip Uysal, Bobo

Sivasspor: Akın, Ziya, Dennis Ivanos, Souleymane Keita, Sedat, Mehmet Nas, Kadir Bekmez, Erman Kılıç, Bruno, Adurrahman, Mehmet Yıldız.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile