Besiktas'ta 4. Kattan Is Yerinin Tentesine Düstü Açiklamasi O Anlar Kamerada

Besiktas'ta 4. Kattan Is Yerinin Tentesine Düstü Açiklamasi O Anlar Kamerada

Besiktas’ta 4. kattaki bir dairenin kapali balkonunun demirlerine çikan bir kisi, tüm ikna çabalarina ragmen kendisini bosluga birakti. Bir dükkanin tentesinin üzerine düsen kisi yaralanirken, o anlar ise kameraya yansidi.

Olay, saat 09.00 siralarinda Besiktas Sehit Asim Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre göre, yangin merdivenlerinden bir binanin 4. katindaki kapali balkonunun demirlerine çikan Yusuf Kiliç, önce bagirmaya basladi.

Ihbar üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, adamin atlama ihtimaline karsilik hava yastigi açti. 4. katta bulunan Yusuf Kiliç, tüm ikna çabalarina ragmen kendini bosluga birakti. Kiliç isyerinin tentesine düserken, o anlar bir vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi. Yaralanan Kiliç, ambulansla hastaneye kaldirildi.

Olay aninda orada bulunan esnaf Burhan Çaglar, "Ben bugün erken geldim. Arkadas tepeye çikmis, orada bagiriyordu. Sonra ambulans, itfaiye ve polis geldi. Hava yastigini sola tutuyorlar, o saga kaçiyor. Belli ki kafaya koymus. Arkami döndügümde kendini atmisti. Sonra ambulansa bindirdiler ve götürdüler. Tentenin üzerine düstü, oradan da yere çakildi. Durumu agir diye biliyorum, çünkü çok dengesiz düstü, bakamadim. Arkadaslarin söyledigine göre madde bagimlisiymis. Oraya da nasil çikti, nereden çikti bilmiyoruz. Her yer kapali, sanirim arkadan çikmis’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile